Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense full turkce

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    7 Posts 3 Posters 2.9k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      bleade
      last edited by

iyi günler pfsense hakkında cok bilgim yok araştırma aşamasındayım. fakat nette videolarda kurulum paketlerin olduğu yeri bulamadım. ve indirdiğim dosyalar hep ing. cıktı turkceye çevirmek için bir yeri mi? var yoksa turkce olan bir paketi mi? indiriyoruz. nerden bulabilirim, yardımcı olan arkadaşa simdiden teşekkürler.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • tuzsuzdeliT
        tuzsuzdeli
        last edited by

Foruma göz atmadan gereksiz başlık açmayınız
        http://forum.pfsense.org/index.php/topic,60898.0.html

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• B
          bleade
          last edited by

hocam dediginiz yerde setup yada iso yok,  bana kurulum icin hazır iso lazım varsa tr yoksa ing iso hangisini indirecegimi bilemedigim icin soruyorum.

• B
            byorca
            last edited by

bildiğim kadarı ile pfsense tamemen türkçe olmadı daha forumda çalışmalar var araştırırsan bulursun ancak türkçe olmasının sana ne faydası olcak bunu bir düşün istersen
            bence ingilizce olması daha faydalı hem internette bir sorunu araştırırken daha rahat kaynak bulursun hemde ingilizce ögrenmene faydası olur bu işi yapmak istiyorsan ingilizce ögrenmen gerekecek elinde sonunda kurulum ve ayarlarla alakalı internette de forumdada binlerce video ve makale  bulabilirsin

• B
              bleade
              last edited by

bilgin icin saol zaten komutlar ing. bana suan güncel olan yazılımı cd veya dwd icin olan dosyası icin link verebilirmisin, ayrıca bu img dosyalarını nasıl yazdırabilirim.

• B
                byorca
                last edited by

pfsense nin kendi sitesinden indirebilirsin herhangi bir iso yazılım programı ilede yazarsan sorun olmaz

• tuzsuzdeliT
                  tuzsuzdeli
                  last edited by

Arkadaşlar,
                  Türkçe konusundaki hassasiyetinizi, foruma yazarken de görmek isteriz.
                  Lütfen, mesajlarınızı daha okunabilir ve Türkçe yazım kurallarına uygun olarak yazın.

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• First post
                    Last post
                  Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.