Pfsense full turkce
-
iyi günler pfsense hakkında cok bilgim yok araştırma aşamasındayım. fakat nette videolarda kurulum paketlerin olduğu yeri bulamadım. ve indirdiğim dosyalar hep ing. cıktı turkceye çevirmek için bir yeri mi? var yoksa turkce olan bir paketi mi? indiriyoruz. nerden bulabilirim, yardımcı olan arkadaşa simdiden teşekkürler.
-
Foruma göz atmadan gereksiz başlık açmayınız
http://forum.pfsense.org/index.php/topic,60898.0.html -
hocam dediginiz yerde setup yada iso yok, bana kurulum icin hazır iso lazım varsa tr yoksa ing iso hangisini indirecegimi bilemedigim icin soruyorum.
-
bildiğim kadarı ile pfsense tamemen türkçe olmadı daha forumda çalışmalar var araştırırsan bulursun ancak türkçe olmasının sana ne faydası olcak bunu bir düşün istersen
bence ingilizce olması daha faydalı hem internette bir sorunu araştırırken daha rahat kaynak bulursun hemde ingilizce ögrenmene faydası olur bu işi yapmak istiyorsan ingilizce ögrenmen gerekecek elinde sonunda kurulum ve ayarlarla alakalı internette de forumdada binlerce video ve makale bulabilirsin -
bilgin icin saol zaten komutlar ing. bana suan güncel olan yazılımı cd veya dwd icin olan dosyası icin link verebilirmisin, ayrıca bu img dosyalarını nasıl yazdırabilirim.
-
pfsense nin kendi sitesinden indirebilirsin herhangi bir iso yazılım programı ilede yazarsan sorun olmaz
-
Arkadaşlar,
Türkçe konusundaki hassasiyetinizi, foruma yazarken de görmek isteriz.
Lütfen, mesajlarınızı daha okunabilir ve Türkçe yazım kurallarına uygun olarak yazın.