Pfsense yükleme sorunu yardım edermisiniz ?
-
-
Aynı sorunu bende yaşadım…Bilgisayarın donanımı tamamen değiştirdim şuan bir sıkıntı yok :)
-
aynı sorunları yaşadım.
1.eğer o diskte daha önce windows kuruluysa mutlaka bütün partitionları silip kurulumu yeniden yap
2.biostan diskin sata ise IDE modunda çalıştır (kurulduktan sonra sataya geri alabilirsin)bunları yapınca sorun kalmaz diye düşünüyorum
-
aynı sorunları yaşadım.
1.eğer o diskte daha önce windows kuruluysa mutlaka bütün partitionları silip kurulumu yeniden yap
2.biostan diskin sata ise IDE modunda çalıştır (kurulduktan sonra sataya geri alabilirsin)bunları yapınca sorun kalmaz diye düşünüyorum
şimdi bu aşamaları deniyorum. son durum hakkında birazdan bilgi vereceğim.
ilginiz için çok teşekkür ederim…
-
hdd kurulum işlemi tamamlandı ancak welcome ekranında takılıp kalıyor? :(
-
bios ayarlarını defaulta çekin.
acpi modu kapatıp tekrar deneyin
aklıma gelenler bunlar -
bios ayarlarını defaulta çekin.
acpi modu kapatıp tekrar deneyin
aklıma gelenler bunlarhepsini denedim yine sonuç alamadım… Yardım bekliyorum...
-
kardeş valla aklıma gelenler bunlar aynı sorunları yaşadım ve bu şekilde çözdüm
ama ilk önce mutlaka windowsdan partitionları kaldır ve tek partition yap bu sorunu yaşadım bende
ve yüklemeyi live-cd isosu ile yap
kolay gelsin -
başlık yetersiz olduğu için değiştirildi.
Sorun donanımdan gibi başka donanım üstünde denemeler yapınız elinizdeki donanımda pfsense uyumlu olmayan bir yapı olabilir.
-
başlık yetersiz olduğu için değiştirildi.
Sorun donanımdan gibi başka donanım üstünde denemeler yapınız elinizdeki donanımda pfsense uyumlu olmayan bir yapı olabilir.
hatam için kusura bakmayın pazartesi günü farklı bir donanım ile çalışma yapacağım. yapmak istediğim çalışma 5651 sayılı kanun gereği loglamadır. bu konuya biraz uzak olduğumdan dolayı sizlerinde destekleriyle başarabileceğime inanıyorum. gerçekten çok faydalı bir kaynak ve forum….