Navigation

Netgate Discussion Forum
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search

Pfsense Kurulum Dosyalarına Erişme

Turkish
    3
    4
    1285
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sweetevilx last edited by

Merhaba ben vmware'a pfsenseyi kurdum sorun yok allaha şükür çalışıyor geçen forumda performans artırmayla ilgili bir takım seyler söylemişler yalnız o performans artırımını yapabilmek için sanırırım pfsense kurulu makinaya erişim sağlayıp ordan ayarlama yapılması gerekiyor diye biliyorum ben sanal pcdeki pfsense dosyalarına nasıl erişirim vinscp ile yapabilirmiyim bunu bir diğer durum bilgisayarlara elle dns vermek için pfsense kısmında yapılacak ayarlamalar nerden ve nasıl olmalı tesekkurler simdidden

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • tuzsuzdeli
        tuzsuzdeli last edited by

Aynı ağ üzerindeki bir bilgisayrdan winscp ile ulaşabilirsiniz. Bunun için önce pfsense'de SSH erişimini açın.
        Bilgisayarlara elle dns vermek için pfsense'de yapacak birşey yok. Siz sadece bilgisayrların üzerinde dns adresini değiştirin yeterli.

• S
          sweetevilx last edited by

tesekkur ederım bilginiz icin isime yaradı dns ile ilgili forumda paylasım gormustum pfsenseye herkesin sıklıkla kullandıgı dns adresi elle girilip ayarlama yapılabılıyormus ama ben o dedıklerı kısıma girdiğimde yapamamıstım eger dns sorununuda cozebılırse bılen arkadaslar hersey daha guzel olacak

• F
            fotocum last edited by

@sweetevilx:

tesekkur ederım bilginiz icin isime yaradı dns ile ilgili forumda paylasım gormustum pfsenseye herkesin sıklıkla kullandıgı dns adresi elle girilip ayarlama yapılabılıyormus ama ben o dedıklerı kısıma girdiğimde yapamamıstım eger dns sorununuda cozebılırse bılen arkadaslar hersey daha guzel olacak

ilan panosuna : "DNS ayarlarınız otomatik olacak " yazın olsun bitsin. ben işin içinden çıkamadım ve en son çare bunu yazdırdım altına da yönetim yazmayı unutma :)

not: bende o anlatımlar ile yapamadım nedense… daha kolay ve kesin bir çözümü 4 gözle bekliyorum...

• First post
              Last post

Products

• Platform Overview
            • TNSR
            • pfSense
            • Appliances

Services

• Training
            • Professional Services

Support

• Subscription Plans
            • Contact Support
            • Product Lifecycle
            • Documentation

News

• Media Coverage
            • Press
            • Events

Resources

• Blog
            • FAQ
            • Find a Partner
            • Resource Library
            • Security Information

Company

• About Us
            • Careers
            • Partners
            • Contact Us
            • Legal
            Our Mission

We provide leading-edge network security at a fair price - regardless of organizational size or network sophistication. We believe that an open-source security model offers disruptive pricing along with the agility required to quickly address emerging threats.

Subscribe to our Newsletter

Product information, software announcements, and special offers. See our newsletter archive to sign up for future newsletters and to read past announcements.

© 2021 Rubicon Communications, LLC | Privacy Policy