Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Active session u drop etmek

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    3 Posts 2 Posters 1.2k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sinanc
      last edited by

Merhabalar,

bazı kullanıcılar anlamsız trafik yapmakta  ve tanımladığım limiti aşmakta LAN dan WAN olan trafiklerini anında drop etmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim  normal rule yazıp  trafik yapan IP yi LAN a yönlendirdiğim de  yada drop verdiğim de  session ı bittikten sonra bu işlemi gerçekleşitiriyor. Sessions bitmeden bitmeden direkt droplamanın bir yolu var mı ?  bunu yapmanın başka bir yolu var mı ?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • F
        fotocum
        last edited by

yanlış hatırlamıyorsam captivaportal içinde mac adresi ve kullanıcı hesabı ilişkilendirme login olduklarında oluşturuyordu ve süre sonuna kadar kaydı kalıyordu. bu yüzden atman işe yaramıyor olabilir. mac user ilişkilendirmelerini kaldırabilirsiniz.(pfsense kopyam olmadığı için türkçe yazdım :) )

• S
          sinanc
          last edited by

@fotocum:

yanlış hatırlamıyorsam captivaportal içinde mac adresi ve kullanıcı hesabı ilişkilendirme login olduklarında oluşturuyordu ve süre sonuna kadar kaydı kalıyordu. bu yüzden atman işe yaramıyor olabilir. mac user ilişkilendirmelerini kaldırabilirsiniz.(pfsense kopyam olmadığı için türkçe yazdım :) )

captivaportal kullanmıyorum ne yazıkki

• First post
            Last post
          Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.