Vnstat2 Failing to install in 2.1 and 2.1.1



  • Hi,

    I created a bug for this at https://redmine.pfsense.org/issues/3203

    Beginning package installation for vnstat2 .
    Downloading package configuration file… done.
    Saving updated package information... done.
    Downloading vnstat2 and its dependencies...
    Checking for package installation...
    Downloading http://files.pfsense.org/packages/amd64/8/All/vnstat-1.11_1-amd64.pbi ...  (extracting)
    Loading package configuration... done.
    Configuring package components...
    Additional files... vnstat_php_frontend-1.5.1-updated.tar.gz failed.
    Backing up libraries...
    Removing package...
    Starting package deletion for vnstat-1.11_1-amd64...done.
    Removing vnstat2 components...
    Tabs items... done.
    Menu items... done.
    Loading package instructions...
    Deinstall commands... done.
    Removing package instructions...done.
    Auxiliary files... done.
    Package XML... done.
    Configuration... done.
    Cleaning up... done.
    Failed to install package.

    Installation halted.



  • @kylejvr:

    Hi,

    I created a bug for this at https://redmine.pfsense.org/issues/3203

    Beginning package installation for vnstat2 .
    Downloading package configuration file… done.
    Saving updated package information... done.
    Downloading vnstat2 and its dependencies...
    Checking for package installation...
    Downloading http://files.pfsense.org/packages/amd64/8/All/vnstat-1.11_1-amd64.pbi ...  (extracting)
    Loading package configuration... done.
    Configuring package components...
    Additional files... vnstat_php_frontend-1.5.1-updated.tar.gz failed.
    Backing up libraries...
    Removing package...
    Starting package deletion for vnstat-1.11_1-amd64...done.
    Removing vnstat2 components...
    Tabs items... done.
    Menu items... done.
    Loading package instructions...
    Deinstall commands... done.
    Removing package instructions...done.
    Auxiliary files... done.
    Package XML... done.
    Configuration... done.
    Cleaning up... done.
    Failed to install package.

    Installation halted.

    You should have a look on packages forum when having issues with packages ;)

    Once my new pull request goes in and the nightly build is done should be fixed.

    https://forum.pfsense.org/index.php/topic,71553.0.html


Log in to reply