Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Adobe connect sıkıntısı

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 3 Posters 2.1k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      arakis
      last edited by

arkadaşlar merhaba ;

bundan 2 sene önce pfsense tanışmış ve çalıştığım firmaya kurulumu yapmıştım. 2 senedir sorunsuz çalışmaktaydı taki bugüne kadar.
      sorunum şu firmam uzaktan eğitim dersleri veren bir kuruluş dersleri adobe connect ile vermektedir. 10 gün önceye kadar hiç bir sorun yoktu ama şuan adobe connect ile canlı derse bağlanamıyoruz. sayfa açılıyor ve bekliyor ama kesinlikle bağlanmıyor pfsense ortadan çıkartıp internet verdiğimde hiç bir sorun olmadığını gördüm acaba engelleyen nedir veya ne olmuş olabilir 4 gündür uğraşıyorum ama hiç bir şekilde sorun çözülmedi…
      yardım ederseniz çok sevinirim

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • F
        fotocum
        last edited by

eğer ayarlarda hiçbirşey değiştirmediyseniz ve adobe programı güncellenip port da değiştirmediyse bence pfsense in güncellemelerini kontrol edin. sorunun başladığı günden bu yana aldığı güncellme var ise sorun ondan kaynaklaıyor olabilir. veya linux üzerinde paket güncellemelerini de kontrol edebilirsiniz.

• tuzsuzdeliT
          tuzsuzdeli
          last edited by

@arakis, loglara baktın mı, paketler nerde bloklanıyor ?
          @fotocum, linux üzerindeki paket güncellemeleri konusunu biraz açar mısın ?

Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

• F
            fotocum
            last edited by

yani mesela bind de 2014-01-14 tarihinde güvenlik güncellemesi olldu. bunun  gibi bir güncelleme yayınlanmış ve frebsd paketleri içinde bir değişiklik olmuş olabilir diye söyledim üstad.

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.