Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Firewall Saat Sorunu Hk.

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    3 Posts 2 Posters 1.1k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      Sevenedek
      last edited by

Merhabalar,

pfsense üzerinde saat ayarı düzgün olmasına rağmen, Firewall Logs kısmında nedense iki saat geri gösteriyor. Freebsd menü ekranından shell kısmından date komutu ile düzelteyim diyorum. Firewall Logs düzeliyor ama bu seferde sistem saati değişiyor. Tam olarak saat durumunu stabil hale getiremedim.

Sistem vmvare üzerinde sanal olarak çalışıyor ve Vm sunucusunun saati düzgün.

Acaba nerede hata yapıyor olabilirim ?

Teşekkürler.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        Sevenedek
        last edited by

Arkadaşlar,

biraz araştırma ve pfsense üzerinde yaptığım çalışma sonucunda problemimi aşağıdaki şekilde çözmüş bulunmaktayım.

Time ayarı Europe/Istanbul idi,

bunu EET olarak değiştirdiğim zaman hem saatin hemde Firewall Logs bölümünün aynı saat durumuna geldiğini fark ettim.

İsterseniz konuyu silebilirsiniz. Aynı sorunla karşılaşan başka bir arkadaşım için kaynak olacak ise uygun görürseniz kalabilir.

• F
          fotocum
          last edited by

Dha önce benim de yazılarımda vardır. Bizi avrupadan saymadıkları için ASIA/Istanbul u kullanman gerekiyor. Keza EET de aynı saat dilimini göstermektedir.

• First post
            Last post
          Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.