Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

PfSense 2.0.3 4 Adet Ethernet Kart Problemi

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    2 Posts 2 Posters 932 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      firatnemis
      last edited by

Merhaba,

Arkadaşlar pfSense 2.0.3 iki farklı makina üzerinde 4 adet aynı marka TP-Link Gigabit Ethernet Kartı taktığım zaman pfSense sadece üçünü tanıyor ama normal linux veya herhangi bir Windows sürümü hepsini birden tanıyor. Haftalardır uğraşıyorum işin içinden bir türlü çıkabilmiş değilim. İki farklı oem ile denedim ethernet kartlarım pci-e tp-link marka. Bir makinada ise çok ilginç bütün ağ iletişimini kesiyor 4 ethernet kartı da aktif olduğu zaman ? Belki eski sürüm ondan kaynaklıdır dedim, 2.1.2 üzerinde de denedim sonuçlar maalesef aynı. Acaba bir ayarı vs var mıdır ?

Konuyla iligli yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        Eniqma27
        last edited by

@maxteo:

Merhaba,

Arkadaşlar pfSense 2.0.3 iki farklı makina üzerinde 4 adet aynı marka TP-Link Gigabit Ethernet Kartı taktığım zaman pfSense sadece üçünü tanıyor ama normal linux veya herhangi bir Windows sürümü hepsini birden tanıyor. Haftalardır uğraşıyorum işin içinden bir türlü çıkabilmiş değilim. İki farklı oem ile denedim ethernet kartlarım pci-e tp-link marka. Bir makinada ise çok ilginç bütün ağ iletişimini kesiyor 4 ethernet kartı da aktif olduğu zaman ? Belki eski sürüm ondan kaynaklıdır dedim, 2.1.2 üzerinde de denedim sonuçlar maalesef aynı. Acaba bir ayarı vs var mıdır ?

Konuyla iligli yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kullandığın anakart modeli ve Nic modeli paylaşırmısın

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.