Navigation

Netgate Discussion Forum
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search

USER MANAGER BAZI İPLERİ SİFRE SORMADAN İNTERNETE ÇIKARMA

Turkish
    2
    2
    947
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kanun70 last edited by

merhaba arkadaşlar pfsense i netten bakarak kurdum ve çalışıyor şu an sqit kurdum user manager çalışıyor şifreyle nete çıkılıyor
      Dhcp 192.168.2.25 ten başlayıp 192.168.2.254 te bitiyor  1-25 arasını elle vermeyi planlıyorum bu grubunda şifre sormadan çıkmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bulamadım

İkinci bi olay bu şifre sorma ekranını nasıl değiştiririz işyerinin ismini logosunu koymak istiyorum türkçeleştirmek istiyorum
      ve başka bi yerde usermanagerden vermiyorlar şifreyi Bi web sayfası ayarlanıyor onuda wwww klasörünün içine atıp açıp özel bi panelden şifre verilebiliyor kullanıcılara bunu yapabilirmiyim yada böyle hazır web sayfası olan varmı elinde

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Q
        Qbilay last edited by

@kanun70:

merhaba arkadaşlar pfsense i netten bakarak kurdum ve çalışıyor şu an sqit kurdum user manager çalışıyor şifreyle nete çıkılıyor
        Dhcp 192.168.2.25 ten başlayıp 192.168.2.254 te bitiyor  1-25 arasını elle vermeyi planlıyorum bu grubunda şifre sormadan çıkmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum bulamadım

İkinci bi olay bu şifre sorma ekranını nasıl değiştiririz işyerinin ismini logosunu koymak istiyorum türkçeleştirmek istiyorum
        ve başka bi yerde usermanagerden vermiyorlar şifreyi Bi web sayfası ayarlanıyor onuda wwww klasörünün içine atıp açıp özel bi panelden şifre verilebiliyor kullanıcılara bunu yapabilirmiyim yada böyle hazır web sayfası olan varmı elinde

Merhaba

Oncelikle asagi linkteki dokuman isini gorecektir. Kurulumu tamamladiktan sonra ayrica Services: Captive portal altinda "Allowed IP addresses" kismina da Ip adreslerini girdiginde de ilk yapmak istedigin tamamlanmis olur.

Saygilar.

https://forum.pfsense.org/index.php?topic=72260.0

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post