Oyun Patch Olayı
-
Öncelikle herkese çok teşekkürler buradaki yardımlarla sistemimi tam istediğim gibi kurdum mükemmel çalışıyor.
Şuan tek sıkıntım var buda bir yerden gördüm mümkünmüdür bilmiyorum ama mümkünse yardımınızı bekliyorum.
Sistemimizi internet cafemizde kullanıyoruz vede oyunlarda patch gelince bir makinadan atınca patchi sanırım pfseye kaydettirip sonrada makinalara hızlıca çekme olayı varmış.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Birde çok profca anlatmazsak sevinirim zaten normal konulara bakarak bu hale getirmem 1 ayımı aldı daha basit anlatımla yaparsanız belki yapabilirim ::)
-
Merhaba,
benim bir kaç kullandıgım şeyler vardı
bunlara bakarak kendinize göre uyarlaya bilirsiniz.refresh_pattern l3cdn.riotgames.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;
refresh_pattern ngm.nexon.net/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;
refresh_pattern dl.heroesofnewerth.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;
refresh_pattern metin2.de/.. 43200 100% 43200 reload-into-ims;
refresh_pattern downloadhttp.knightonlineworld.com/.*.(zip) 43200 100% 129600 reload-into-ims; -
hocam çok saol bilgilerin için ama ben bunları nasıl kullanıcam ne işe yarar nereye kaydedicek diğer tıkladığım makinalar nasıl pfsenseden çekicek oraları nerden ayırlıycam ;D
Ben sizler kadar bilgili değilim bu konuda.
Şimdi senin paylaştığının ne olduğunu anlamak için forumda bir bir ay daha dolanmam lazım :P -
hocam çok saol bilgilerin için ama ben bunları nasıl kullanıcam ne işe yarar nereye kaydedicek diğer tıkladığım makinalar nasıl pfsenseden çekicek oraları nerden ayırlıycam ;D
Ben sizler kadar bilgili değilim bu konuda.
Şimdi senin paylaştığının ne olduğunu anlamak için forumda bir bir ay daha dolanmam lazım :Pbunları orıxy server kısmında custom options yazacan. ama sen hangi oyunları pacthelerini cache'letecen onları filan bulman lazım ben bir kaç tanesinin örnek olarak verdim..
hangi sitelden çektini bulman için en kolay yolu Lightsquid paketini kurup Proxy State kısmından takip edebilirsin.Kolay gelsin.
-
tamam bunları yapınca hddye kayıt edicen sonra lol için farklı bir makinada patch atınca hdddenmi çekicek mantık bu dimi yapmam gereken başka birşey yok dimi üstad.
-
tamam bunları yapınca hddye kayıt edicen sonra lol için farklı bir makinada patch atınca hdddenmi çekicek mantık bu dimi yapmam gereken başka birşey yok dimi üstad.
Bunları yaptıktan sonra pach yapan makina ilk basta pfsense cacheleyecek daha sonra başka makinan patch ihtiyacı oldugunda pfsense den çekecek
-
tamam hocam yarın sabah ilk işim bunu denemek olucak peki bu patchler makinada birikip hddyi doldurur bunuda forumda paylaşılan cache silme yöntemi ilemi silicem ?
-
bunları orıxy server kısmında custom options yazacan. ama sen hangi oyunları pacthelerini cache'letecen onları filan bulman lazım ben bir kaç tanesinin örnek olarak verdim..
hangi sitelden çektini bulman için en kolay yolu Lightsquid paketini kurup Proxy State kısmından takip edebilirsin.Kolay gelsin.
hocam dediğin orıxy server kısmını bulamadım sürümüm 2.0.1
-
bunları orıxy server kısmında custom options yazacan. ama sen hangi oyunları pacthelerini cache'letecen onları filan bulman lazım ben bir kaç tanesinin örnek olarak verdim..
hocam dediğin orıxy server kısmını bulamadım sürümüm 2.0.1
Kusura bakma yanlış yazmamdan kaynaklanmış
Services -> Proxy Server olacaktı. -
tamam çok saol hocam buldum o bölümü inşallah portlar falan değişmediyse artık rahatlayacağım ALLAH razı olsun senden.
-
StrGt önce sizinini denedim çalışmadı sonra bunları bu şekilde yaptım.
Kodlarım doğrumu bir bakarmısınız çalışmıyor sanırsam.
Birinci denemem
refresh_pattern l3cdn.riotgames.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern l3cdn.riotgames.com/..(exe|zip|rar) 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern ngm.nexon.net/..* 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern dl.heroesofnewerth.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern metin2.de/.. 43200 100% 43200 reload-into-ims;refresh_pattern knightonlineworld.com/.*.(zip) 43200 100% 129600 reload-into-ims;;redirect_program /usr/local/bin/squidGuard -c /usr/local/etc/squidGuard/squidGuard.conf;redirector_bypass on;redirect_children 6
İkinci denemem
refresh_pattern l3cdn.riotgames.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern l3cdn.riotgames.com/..(exe|zip|rar) 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern ngm.nexon.net/..* 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern dl.heroesofnewerth.com/.. 43200 100% 129600 reload-into-ims;refresh_pattern metin2.de/.. 43200 100% 43200 reload-into-ims;refresh_pattern knightonlineworld.com/.*.(zip) 43200 100% 129600 reload-into-ims;;redirect_program /usr/local/bin/squidGuard -c /usr/local/etc/squidGuard/squidGuard.conf;redirector_bypass on;url_rewrite_children 6