Monitor IP sorunu
-
Merhabalar, 2.1.5-RELEASE vers. var. Pfsense her kapanıp açıldığın da TPLINK8MB_PPPOE adlı bağlantımın Monitor IP sini değiştirmen gerekiyor çalışması için. Sizce bunu neden yapar?
-
Ttnet dns leriyle değiştirip dener misin
-
195.175.39.40 yaptım bakalım, ama yarın sabah deneme imkanım var. Ondan olacağını pek sanmıyorum ama deneyeceğim sonucu yarın sabah yazarım. Teşekkürler.
-
Yine aynı bir şey değişmedi, Pfsense i açılınca offline görüyor bağlantıyı Monitor IP'yi değiştirince düzeliyor. Her sabah aynı mevzu…
-
Merhaba,
int. tarafında bridge mod yerine, dhcp ile modem üzerinden internet erişimi kurduğunuzda durum nasıl ?
eğer bu hatta bakan router modem üzerinde de erişim aldığınızda problem devam ediyor ise, modemde sorun olması mümkün, değiştirirek denemeniz fayda sağlayabilir.
keyifli çalışmalarYine aynı bir şey değişmedi, Pfsense i açılınca offline görüyor bağlantıyı Monitor IP'yi değiştirince düzeliyor. Her sabah aynı mevzu…
-
bridge mod yerine, dhcp ile modem üzerinden internet erişimi kurduğum da bu tarz bir sorun olmuyor ama bağlantının kalitesi düşüyor.
bu hafta bağlantıyı kaldırıp tekrar kuracağım bakalım ne olacak. Pfsense den veya ayarlardan gibi geliyor bana bir çeşit çakışma gibi. Sonuçta ilgili Monitör IP ye PFsense ping atıyor yada atamıyor. PFsense açıldıktan sonra sadece ilgili bağlantının Monitör IP'sini değiştiriyorum düzeliyor.