Cant set OpenVn AD 2K8R2 based



  • Hello All,

    I am tying to set OpenVpn AD based i flowed few how to but i have errors cant figure out what issue is ,
    I have attached my config maybe somone could help me to figure out?
    Thanks
    the errors are

    Mar 25 18:14:28 openvpn[68406]: Authenticate/Decrypt packet error: packet HMAC authentication failed
    Mar 25 18:14:28 openvpn[68406]: TLS Error: incoming packet authentication failed from [AF_INET]54.85.35.207:51948
    Mar 25 18:14:31 openvpn[68406]: Authenticate/Decrypt packet error: packet HMAC authentication failed
    Mar 25 18:14:31 openvpn[68406]: TLS Error: incoming packet authentication failed from [AF_INET]54.85.35.207:51948
    Mar 25 18:14:35 openvpn[68406]: Authenticate/Decrypt packet error: packet HMAC authentication failed
    Mar 25 18:14:35 openvpn[68406]: TLS Error: incoming packet authentication failed from [AF_INET]54.85.35.207:51948
    Mar 25 18:14:43 openvpn[68406]: Authenticate/Decrypt packet error: packet HMAC authentication failed
    Mar 25 18:14:43 openvpn[68406]: TLS Error: incoming packet authentication failed from [AF_INET]54.85.35.207:51948
    Mar 25 18:14:47 openvpn: server4.php: ERROR! Either LDAP search failed, or multiple users were found.
    Mar 25 18:14:47 openvpn: user 'jgonset' could not authenticate.
    Mar 25 18:14:47 openvpn[68406]: 54.85.35.207:58608 WARNING: Failed running command (–auth-user-pass-verify): external program exited with error status: 255
    Mar 25 18:14:47 openvpn[68406]: 54.85.35.207:58608 TLS Auth Error: Auth Username/Password verification failed for peer
    Mar 25 18:14:47 openvpn[68406]: 54.85.35.207:58608 Peer Connection Initiated with [AF_INET]54.85.35.207:58608

    ![3-25-2015 6-18-26 PM.jpg](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-18-26 PM.jpg)
    ![3-25-2015 6-18-26 PM.jpg_thumb](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-18-26 PM.jpg_thumb)
    ![3-25-2015 6-22-01 PM.jpg](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-22-01 PM.jpg)
    ![3-25-2015 6-22-01 PM.jpg_thumb](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-22-01 PM.jpg_thumb)
    ![3-25-2015 6-23-09 PM.jpg](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-23-09 PM.jpg)
    ![3-25-2015 6-23-09 PM.jpg_thumb](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-23-09 PM.jpg_thumb)
    ![3-25-2015 6-24-15 PM.jpg](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-24-15 PM.jpg)
    ![3-25-2015 6-24-15 PM.jpg_thumb](/public/imported_attachments/1/3-25-2015 6-24-15 PM.jpg_thumb)



  • Solved , i figure out that my ldap settings where wrong
    Thanks anyway :)


Log in to reply