FileZilla multi wan kullanmak mümkünmü _?
-
büyük boyutlarda dosya upload yapıyorum 2 vdsl hattım var toplasan 4 mbit upload ediyor göndereceğim dostayı winrar ile parçalayıp 2 ayrı hattan gönderiyorum muti wan loadbalance var ama FileZilla bağlandığında sadece 1 hattı kullanıyor oysa aynı ftp ben ben dosta çektiğimde 2 hattı da kullanıyor tam tersini denedim kendime fpt server kurdum karşıdan çektim dosyayı farkeden bir şey olmadı cahilliğimi hoş görün pek pro sayılmam bu konuda 2 hattı aynı anda kullanıp upload yapma şansım varmı _?
-
Services = Loadbalancer
Bildiğim kadarı ile
"Birden fazla sunucu üstünde" HTTP ve HTTPS gibi hizmetleri balance etmek için
Services > Loadbalancer kullanılıyor ama ftp için bir fikrim yok. -
benim pfsense ile birleştirdiğim 2 hattın uploadlarını aynı anda kullanacak şekilde dosya gönderemem gerekli bunu anlatacak bir makale varmı ben bildiğim terimlerle arama yaptım bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
-
Maalesef pfsense böyle bir yapısı olmasına rağmen Ftp servislerin iki ayrı ip yi aynı anda destekleme hizmeti yok.Yani load balance ile ftp bağlantısı yaptığınızda kullanıcı adınızla tek bir ip ve tek bir bağlantı sayar ikinci ip yi görmez.Bu ancak torrent yapısında veya user pass gerektirmeyen bağlantılarda geçerlidir.