Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Hotspot hakkında

Turkish
    3
    6
    1.2k
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      ozkan
      last edited by

Merhaba arkadaşlar

Samet yılmaz'a ait olan hotspot yazılımı  kurdum fakat söyle bir durum söz konusu tc ile login kayıt olan kullanıcı internete cıkabılıyor.Sisteme kayıt olan kullanıcı adını ve sıfresını nasıl ınternete cıkan kısıye gosterebılırız.

Teşekkürler

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        en2li2
        last edited by

dostum tc ile kayıt olan işinin kullanıcı adı şifresi zaten belirttigin resimde mevcut

• M
          micromedia
          last edited by

Arkadaş bu bilgiyi kullanıcısına vermek istiyor.

• E
            en2li2
            last edited by

onu yanlış hatırlamıyor isem free radiusu kurar iken status interface'ide eklemen gerekiyor sonrasında internete cıkan kişi ana makine ipsini yazınca tarayıcıya baglantı durumu kullanıcı kimligi vs gözüküyordu bu sekilde yapabiliyorduk sanırım

• O
              ozkan
              last edited by

@en2li2:

onu yanlış hatırlamıyor isem free radiusu kurar iken status interface'ide eklemen gerekiyor sonrasında internete cıkan kişi ana makine ipsini yazınca tarayıcıya baglantı durumu kullanıcı kimligi vs gözüküyordu bu sekilde yapabiliyorduk sanırım

Teşekkür ederim cevap için bunu  daha ayrıntılı anlatmanız mümkün mü acaba ?

• O
                ozkan
                last edited by

@en2li2:

dostum tc ile kayıt olan işinin kullanıcı adı şifresi zaten belirttigin resimde mevcut

Bu panel yöneti paneli kullannıcının görmesini istiyorum bilgilerini

• First post
                  Last post
                Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.