Lighttpd bug?



  • hi everyone

    recently i've been watching my logs and i noticed this:

    Aug 27 10:37:45 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:45 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:44 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:44 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:44 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:17 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:17 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:16 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:16 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:15 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400
    Aug 27 10:37:15 lighttpd[48780]: (request.c.1113) GET/HEAD with content-length -> 400

    searching in google is a bug very old and solved.

    i'm using pfsense 2.2.3

    any help and comment is welcome
    thanks a lot

    PD: sorry about my english  :(


  • Banned

    You have some real problem with that?



  • That has no relation to the 8 year old lighttpd bug you found with the same log (and that bug wasn't even really a bug, just an overloaded server in that case, and the PHP-related logs there were the ones actually relevant, not that one).

    I'm with doktornotor, is it actually causing a problem?



  • not really

    i have 500+ users on the portal
    i was thinking, this can make some problems for users loading the CP.

    thanks for helping!

    SOLVED
    close this thread ^^


Log in to reply