Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Pfsense Port Yönlendirme

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    7 Posts 4 Posters 1.6k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Q
      qladio2010
      last edited by

Arkadaşlar umarım sorularımla sizi sıkmadım,bir sorumda şöyle…Bizim ağda Güvenlik Kameraları var ben onları internete bağladım,fakat dışarıdan bakılması için...80 nolu portu ona ayırdım...Şimdide dışarıdan pfsense arayüzüne bağlanamıyorum..Başka portlar açdım,yine olmadı...Güvenlik Kamerasıda 80 portda başkasında çalışmıyor...

Önceden Teşekkürler

Kullandığım Sürüm: 2.1.5

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bonibon
        last edited by

Merhaba,
        pfSense arayüzüne de 80 port unu ayarladıysanız ve aynı zamanda kameralar için de port 80 i kamera ip sine yönlendirdiyseniz doğal olarak pfsense arayüzüne ulaşamazsınız.

Ya kameraların portunu 80 den farklı bir port ayarlayın ya da pfsense in portunu 80 den farklı bir port olarak ayarlayın.

• Q
          qladio2010
          last edited by

kardes iste bende onu soruyorum pfsense kendi protunu nasil degise bilirim?

• B
            bonibon
            last edited by

System / Advanced Menüsünü açınız,

Admin Access Sekmesinde 3. Satırda TCP port kısmına pfsense için belirlediğiniz portu giriniz.

• T
              tcjackal
              last edited by

@qladio2010:

kardes iste bende onu soruyorum pfsense kendi protunu nasil degise bilirim?

merhaba,
              system / advenced altında, pf erişim portunu değiştirebilirisiniz.
              keyifli çalışmalar

• A
                agasar_ts61
                last edited by

hocam kameraların cihazın arayüzüne girip örn 192.168.1.155:80 şeklinde yazar siz oradan portunu değiştirin atıyorum 3585 portunu verin yani 192.168.1.155:3585 olsun sonra port yönlendirmeden kural yazın dışarıdan gelen 3585 portunu içerdeki kameranın 3585 portuna şeklinde kuralı yazın sorun düzelicektir.

• Q
                  qladio2010
                  last edited by

sağolun kardeşler sayenizde bir sorunumu daha çözmüş bulunmaktayım… biri kaldı,oda arayüzle ilgili konumda

https://forum.pfsense.org/index.php?topic=100536.0

• First post
                    Last post
                  Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.