Pfsense port açma sorunu
-
Arkadaşlar herkeze merhaba kolay gelsin benim sorunum şöle dış ip den pfsense makinama erişmek istiyorum ve bunun için modeme 443 portunu yönlendirdim buraya kadar her şey normal ancak aynı işlemi pfsense makinamda yapamıyorum firewall–nat kısmından portu açıyorum ancak port test kısmından portun açılıp açılmadığını kontrol etdiğimde connection failed hatası alıyorum acaba sorun nerde yarımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
-
Selam,
443 default da açık olarak geliyor diye biliyorum. Ekran görüntüsünde izin vermek istediğin portları ekleyerek test edebilir misin.
İyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar herkeze merhaba kolay gelsin benim sorunum şöle dış ip den pfsense makinama erişmek istiyorum ve bunun için modeme 443 portunu yönlendirdim buraya kadar her şey normal ancak aynı işlemi pfsense makinamda yapamıyorum firewall–nat kısmından portu açıyorum ancak port test kısmından portun açılıp açılmadığını kontrol etdiğimde connection failed hatası alıyorum acaba sorun nerde yarımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
Selam,
Firewall rules içerisinde tanımlama yaptınız mı?SGTR
-
pfsense kurulumunuzda wan ayarlariniz nasil yapildi? WAN pppoe ayarlari yapip modemi bridge moda almaniz port konusunda sorun yasamamaniz icin en iyi yontem. WAN dhcp/static olarak ayarlandi ise modeminizden bu ip adresine DMZ yaparak tüm portlari bu ip e yonlendirin ki pfsense firewall olarak disaridan gelen tum talepleri alabilsin.
saniyorum sizin pfsense in arkasinda- LAN degil de pfsense onunde -WAN sorununuz var. -
pfsense 2.3.3 kullanıyorum.birlikte çalıştığımız bir firma bize derki 80 ve 16000 portlarına izin verin.
nasıl olacak yardımcı olabilir misniz ?
şimdiden teşekkürler.