Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Squid Proxy Reports Sayfası Karıştı

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    4 Posts 2 Posters 1.2k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mehmet07
      last edited by

Arkadaşlar herkeze kolay gelsin pfsense makinam çöktü bende yedek kısmından geri döndüm ancak daha önceden rapor kısmında ip adreslerini görebiliyor ve hangi siteleri gün içerisinde kullanmışlar görüyordum. Ancak şu an ekran alıntısındaki gibi bir yapılandırma geliyor fakat ben anlıyamadım yardımalrınızı bekliyorum, birde bu ip şeklindeki loglamaları captive portaldaki kullanıcı adlarıyla görmem mümkünmü saygılarımlar…
      ![Ekran .JPG](/public/imported_attachments/1/Ekran .JPG)
      ![Ekran .JPG_thumb](/public/imported_attachments/1/Ekran .JPG_thumb)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tcjackal
        last edited by

merhaba,
        konu daha önce portal üzerinde konuşuldu.
        post https://forum.pfsense.org/index.php?topic=106623.msg594625#msg594625
        aldğınız mesajlar sadece uyarı.
        lightsquid report sekmesinden, erişim kayıtlarını görmeye devam edebilirsiniz.

• M
          mehmet07
          last edited by

hocam sanırım ben kaçırmışım kusura bakmayın ancak raporları tutmada sıkıntı yok ancak daha önceden hangi ip hangi siteyi ziyaret etmiş görmekte iken şu an artık o kısım çalışmaz oldu girilen siteler kayıt altında ancak sıkıntı kimin girdiğini göremiyorum birde şu ip ile değilde
          captive portaldan verdiğim kullanıcı adlarına göre kayıtları tutma şansım olsa süper olucak şimdiden teşekkür ederim saygılarımla…

• T
            tcjackal
            last edited by

@mehmet07:

hangi ip hangi siteyi ziyaret etmiş görmekte iken şu an artık o kısım çalışmaz oldu girilen siteler kayıt altında ancak sıkıntı kimin girdiğini göremiyorum

Merhaba,
            girilen siteler kayıt altında olup, erişen ip'ler nasıl görünmüyor ?
            ekran görüntüsü var mı ?
            captive portal tarafında aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
            http://www.itfriends.org/relatorios-com-usuarios-do-captive-portal-no-pfsense-2-1/

• First post
              Last post
            Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.