• Captive Portal IP_DUMMYNET_CONFIGURE Hatası

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    1k Views
    No one has replied
  • NAT tanımlamalar çalışmaması

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    1k Views
    S

Selam,

Bilgilendirme için teşekkürler bunun olası sebeplerinden de biri network switch / modem olabilir. Arp table girdilerindeki bir statiklik gibi görünüyor.

Sevgilerle,
    SGTR

• Pfsense Cap. Por. https sitelerde login sayfasına yönlendirme sorunu

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    2k Views
    M

Yok baktım. Her tarayıcıda yapıyor. Yeni kurulmuş bir yapıdada aynı sorun var. Muhtemelen herkezde aynı şekilde. Bir sorun değil bu sanırım güvenlik nedeni ile böyle olsa gerek.

• Access.log dosya boyutu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    2k Views
    tuzsuzdeliT

Proxy server : General Settings ekranında
    Log rotate'a, logların kaç gün saklanacağı değerini girebilirsiniz.
    zipleme durumu nasıl yapılır onu bilmiyorum.
    Belki onun için manuel birşey yazıp crontab ile otomatik çalıştırmak (günlük ya da aylık) bir çözüm olabilir.

• Multiwan ip gruplarına istediğim wandan çıkış hakkında…

Locked
    9
    0 Votes
    9 Posts
    3k Views
    S

evet istediğim bu yani ip adresi 10.0.0.5 olan pfsense arkasındaki istemci wan1 den 10.0.0.50 olanda wan2 den çıksın kuralları yazıyoum işliyorda ama squid aktif olduğunda hiçbir kuralım geçerli olmuyor

• Vlans+Wan+Lan+windows 2008 server ve Pfsense

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    2k Views
    I

hp 2510-24 switch ile vlan oluşturduktan sonra pfsense üzerinden vlanlara istediğimiz aralıkta IP dağıtıyoruz. Yapmak istediğimiz şey windows server 2008 r2'nin active directory üzerinde kayıtlı olan kullanıcılarına vlanlara bağlı bilgisayarlardan login işlemi yaptırmak. Sorun burada pfsense ile server birbirini görmüyor. acaba switch üzerinde nasıl bir bağlantı yapmalıyım?

• Squid ile tümleşik windows kimlik doğrulamasını kullanmak

Locked
    9
    0 Votes
    9 Posts
    4k Views
    I

hp 2510-24 switch ile vlan oluşturduktan sonra pfsense üzerinden vlanlara istediğimiz aralıkta IP dağıtıyoruz. Yapmak istediğimiz şey windows server 2008 r2'nin active directory üzerinde kayıtlı olan kullanıcılarına vlanlara bağlı bilgisayarlardan login işlemi yaptırmak. Sorun burada pfsense ile server birbirini görmüyor. acaba switch üzerinde nasıl bir bağlantı yapmalıyım?

• Snort Çalışmıyor.

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    1k Views
    No one has replied
  • Pfsense ile Checkpoint VPN

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    2k Views
    O

http://www.senturkbilen.com/2012/06/14/pfsense-2-0-ile-checkpoint-ngx-r616265-arasinda-site-to-site-vpn-yapmak/

bu sayfada nasıl yapıldığı anlatılıyor..

• 0 Votes
    1 Posts
    1k Views
    No one has replied
  • Captive portal'da kalan süre ya da kotayı görmek

Locked
    21
    0 Votes
    21 Posts
    9k Views
    yakarY

Var mı bir gelişme? Ben özellikle kullanıcı yönetiminin radius ile mysql üzerinde yapılması konusuna çalışıyorum, kısmen başardım fakat kullanıcı hız limitleme konularında sanırım yaptığım bir hata var. Eğer kullanıcıyı mysql üzerinden limitleyerek çekebilirsek logout penceresinde de gösterimini yaptırmamız daha kolay olacaktır..

Profilinizdeki gmail adresinizi gtalk'ta ekledim, gtalk üzerinden daha hızlı yardımlaşabiliriz..

• Pfsense İnternete Çıkmıyor

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    2k Views
    No one has replied
  • MultiLan Otomatik NAT Hk.

Locked
    6
    0 Votes
    6 Posts
    3k Views
    X

Cevabınız için teşekkür ederim.. Belirttiğiniz gibi her bir interface altına kuralları girdim fakat yine de ulaşabiliyordum.. Bir yerde yanlışlık yapıyorum ama çözeceğim sanırım..

ilginiz için tekrar teşekkürler..

• Kurallarda bir sorun oluştu

Locked
    6
    0 Votes
    6 Posts
    3k Views
    B

Facebook gene yeni ip aralıgı almış en güceli olan varmı?

• "varnish" Paketi Hakkında Bilgi

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    2k Views
    D

:) Anladım çok teşekkür ederim.

• 5651 kanun (TIB) Pf Sense RC2.0.1 LOG AYAR SAYFASI İSTEĞİ OKUL İÇİN

Locked
    5
    0 Votes
    5 Posts
    3k Views
    D

Merhaba ilk baştada belirttiğim gibi diğer açılan konuda 3 defa istedim. Ama malesef kimse cevap vermedi bende yeni konu açtım gören olur diye. Dediğiniz gibi artık daha dikkatli olurum ;)

• Squid Cache Hakkında

Locked
    11
    0 Votes
    11 Posts
    7k Views
    tuzsuzdeliT

@DJM:

SORUNU BULDUM HARDDİSK CACHE SİZE 10000 YAPMIŞTIM ONU 6000 YAPINCA DÜZELDİ ŞİMDİKİ HALİ BU

http://forum.pfsense.org/index.php/topic,54198.0.html  BU KONUDA KOMPLE VERDİM HERŞEYİ DİĞER SORUNUMDA BU KONU :) TEŞEKKÜRLER

Mesajlarınızda büyük harf kullanmayınız.
    Şu başlığı dikaktlice okuyunuz
    http://forum.pfsense.org/index.php/topic,27028.msg187462.html#msg187462

• Pfsense' de Kullandığım Ethernet Kartları [SATILIKTIR]

Locked
    5
    0 Votes
    5 Posts
    2k Views
    K

kafeci bir arkadaşa verdim.  şuan elimde başka yok  ancak yakın  zamanda geçer.

iyi günler…

• PfSense'de hangi komutlar kullanılıyor ve ne işe yarıyor ?

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    1k Views
    No one has replied
  • Bir ip bloğuna gelen istekleri başka bir gateway e yönlendirmek

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    1k Views
    S

Selam,

Bunun için yapmanız gereken tek şey Firewall > rules > LAN burada bir kural ekliyorsunuz Source kısmına network seçip 172.17.0.0 /16 seçip alt taraftaki seçeneklerden gateway olarak tanımladığınız (Wan1, Wan2, Wan3 …..) bu hizmet için tanımlamak istediğinizi seçebilirsiniz.

Sevgilerle,
    SGTR

Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.