Netgate Discussion Forum
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Search
    • Register
    • Login

Ultra surf vs Pfsense

Scheduled Pinned Locked Moved Turkish
    7 Posts 6 Posters 6.7k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mamosan
      last edited by

Merhaba.
      Pfsense Ultrasurf'un karsinda malesef hala caresiz durumda bu konuda cozume ulasabilen yontemi ile paylasimda bulunabilirse sevinirim. Saygilar

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        Ntldr_missing
        last edited by

@mamosan:

Merhaba.
        Pfsense Ultrasurf'un karsinda malesef hala caresiz durumda bu konuda cozume ulasabilen yontemi ile paylasimda bulunabilirse sevinirim. Saygilar

Merhaba,

proxy filter dan blk_BL_redirector kategorisine deny verin ve yapınızda domain  var ise ultrasurf programının exe sine block koyabilirsiniz bende benzer bir durum izliyorum blk_BL_redirector deny verdim sadece belirli portlar açık sonrasında active directory üzerinden kullanılan programlara izin verdim sorun yok.

• A
          adarguner
          last edited by

Ben L7 signature yazıyorum ultrasoft içinde bir signature yazıp Pfsense üzerinde bir block imzası oluşturulabilir diğe düşünüyorum.Yani sonuçta bir program ve bu programın bazı sunuculara istek yaptığı ve o sunucular üzerinden istek gönderiyor diğe düşünüyorum..Eğer öyleyse bu aşılamayacak bir sorun değil..Bununla ilgili bir çalışma yapacağım sizede haber veririim arkadaşlar.

iyi çalışmalar

• M
            mamosan
            last edited by

calismalarin ve ilginiz icin tesekkur ederim. Bir cok yabanci formda konu
            Ile ilgili topicler actim fakat genel olarak cozumu A.D. deki katmanlara yukluyorlar bazi yapilar buna uygun degil. Signatur eklentinizdeki calismalarini gonulden destekler bize dusen bir rol olur ise severek ustlenebiliriz. Iyi calismalar dileriz

• M
              mcgxl
              last edited by

firewall alias'da 65.49.14.0-254 networkunu kapsayan kural oluşturup, firewall>rule>lan altında üst sıraya tcp/udp ye bu alias'ı engelle dediğizde u.surf kullanılamaz oluyor.

ip bloğu değişti mi diye birkaç haftada bir yeni sürüm indirip hangi ip den bağlandığını kontrol edip o bloğu engellerseniz uzun bir süre daha engellemiş olursunuz.

• D
                demirbirol1
                last edited by

Ultrasurf malesef hiçbir şekilde pfsense üzerinden engellenemiyor, yardımcı olabilecek hiç kimse yok sanırım

• T
                  tcjackal
                  last edited by

Merhaba,
                  sadece pfsense için değil, şuanda çoğu firewall markasının en büyük sıkıntılarından biri.
                  fortigate ve watchguard'ın üst sürümleri hariç, diğer sürümlerinde de ultrasurf engellenemiyor.
                  bu alanda engellenemeyenlerden biride Hotspot Shield.
                  domain yapısı bulunmayan network'ler üzerinde ciddi bir sıkıntı.
                  birçok kişi grup yada bireysel olarak çözüm arıyorlar.
                  keyifli çalışmalar

• First post
                    Last post
                  Copyright 2025 Rubicon Communications LLC (Netgate). All rights reserved.