2.3.2 Ghost Kurulumu Sorunu
-
Bende Invalid Credentials specified hatası alıyorum.
-
@qbilay
https://www.facebook.com/groups/pfsenseturkey/permalink/1838310896492207/?comment_id=1841555916167705&ref=notif¬if_t=group_comment_mention¬if_id=1493719093813726
benim facebook sayfam yok kullanmıyorum. yukarıda ki link de olan çözümü kopyalayıp buraya yapıştırmanız mümkün mü? Radius servisini çalıştıramadım bi türlü belki çözüm olur.
Teşekkürler -
@aslanakyol evet 5. maddeyi bende aşamadım aynı problem neden olabilir acaba, yardım lütfen :)
-
Merhaba
Bu sorunu çözen biri varmı?
TC ile giriş yapmayı denediğimde; "Bilgileriniz doğrulanamadı, Lütfen tekrar deneyiniz." demekte.
Ayrıca ghost yönetim panelinde TC kimlik kullanıcıları listesinde de kayıt görünmemekte. -
@serkanturker sorunun çözümünü ulaşabildiniz mi? Şuanda aynı sorunu bende yaşıyorum.
-
@firatozdener malesef çözemedim henüz bende
-
@serkanturker Merhabalar bayramınızı tebrik. Kurulumu tamamıyla çözdüm ve sorunsuz olarak kullanım başladı. Bayram sonrası çözümü video ( sıfır kurulumla ) olarak paylaşacağım.
-
Merhabalar
Herşeyi kurdum bir sorun gözükmüyor. Ama tc kimlik no ile kayıt ol dediğimde bilgileri giriyorum tc numarasını teyit ediyor muhtemelen onaylanıyor adım+rastgele rakam oluşturuyor "Bilgileriniz doğrulanamadı lütfen tekrar deneyiniz" diyor.
Ghost panelde kullanıcı giriş loglarını baktığım tc kimli vs gelmiş ama Acces-reject diyor bunu nasıl aşabilirim?ghost veritabanına telefon,tarih gibi şeyler için "not null" değerlerini "default null" yaptım.
ama internet erişimini açmıyor, nasıl çözülür? nasıl çözdünüz?
-
@firatozdener teşekkürler, video atma şansınız oldu mu saygılar
-
tckimlik doğrulaması doğru gelmesine rağmen neden internet erişimini açmaz?
ghost panelde tckimlik kullanıcılarını ekliyor üstelik