Troubleshooting an issue every Monday



  • We have a hyper-v installed pfsense on the newest version. No packages other than ntopng, and iperf installed. Simple setup of single wan, and single lan, and 1 openvpn connection going. Every Monday morning when the ladies in the office come in, they say the network doesn't work. They power cycle the machine running the pfsense and everything starts working perfectly again through the week. (Of course they do this without me at all)

    Any idea where in the logs to look for in figuring this out?

    Any ideas what it could possibly be?

    Thanks.



  • @elementalwindx:

    We have a hyper-v installed pfsense on the newest version. No packages other than ntopng, and iperf installed. Simple setup of single wan, and single lan, and 1 openvpn connection going. Every Monday morning when the ladies in the office come in, they say the network doesn't work. They power cycle the machine running the pfsense and everything starts working perfectly again through the week. (Of course they do this without me at all)

    Any idea where in the logs to look for in figuring this out?

    Any ideas what it could possibly be?

    Thanks.

    Also in openvpn logs I'm getting: Aug 29 11:23:25 openvpn 72080 write UDPv4: No buffer space available (code=55)

    and it happens sporadically. All my routing is done automatically via the firewall itself. It's a basic openvpn connection site to site.

    Any ideas why I'm getting this?


Log in to reply