Multi WAN - Problem when one of the WAN is down



  • Dear,
    I have searched it, but found no satisfactory information.
    I'm having trouble in pfSense 2.3.2, when a wan link is off.
    PfSense is 3 internet ADSL links, with about 90 customers. Configured load balance and failover for 3 links.
    The problem occurs when one of the links goes offline, the pfsense begins to catch, for responding to the browser, and the connection to the putty is closed, the navigation of the customers is impaired.
    I try to reconnect with the putty, but not hard connection 5 second and closed.
    Could anyone help me to do troubleshooting?
    What logs could help me find the cause of the problem?
    This morning I pretended the problem by turning off one of the ADSL modems. Crash Reporter appeared on the web interface. I took some printscreen and have attached to the post, in order to somebody help me in solving the problem.
    Thank you!
    ![Pfsense-Diagnostics-System Activity.PNG](/public/imported_attachments/1/Pfsense-Diagnostics-System Activity.PNG)
    ![Pfsense-Diagnostics-System Activity.PNG_thumb](/public/imported_attachments/1/Pfsense-Diagnostics-System Activity.PNG_thumb)
    ![top -aSH.PNG](/public/imported_attachments/1/top -aSH.PNG)
    ![top -aSH.PNG_thumb](/public/imported_attachments/1/top -aSH.PNG_thumb)


    [Crash Reporter Pfsense.txt](/public/imported_attachments/1/Crash Reporter Pfsense.txt)



  • Additional information.
    When one of the links is offline, the log pfsense is flooded with this information:

    Sep 15 09:56:11 dpinger WAN2_DHCP 200.177.70.65: sendto error: 64