After upgrading from 2.3.4-p1 to 2.4.0



  • HI All,

    Last weekend i tried to upgrade my from 2.3.4-p1 to 2.4.0 everthing went smoothly during the download and reboot, BUT after the reboot i CAN'T connect to the firewall via LAN unable to ping the internal IP address as well, but if is use 3G connection on my mobile phone i can access the firewall via WAN IP address and everything looks OK, IPsec Tunnel/Packages are all running.

    I tried to reboot 1 more time and do contineous ping on the internal ip address to monitor

    During the reboot i manage to get 4 replys on the ping but when started to start the service it goes Request time out again, looks the connectivity stops in-between of this process (please attached file screenshot console)

    Thanks,
    A




  • Accessing the GUI from WAN ?

    What about using the console access ?

    What are your LAN setting ?

    Are you aware what your screen shot is showing (just the basic pfSEnse startup scenario !) - nothing useful in fact - wrong image ?.



  • Accessing the GUI from WAN ? YES accessing GUI via WAN interface

    What about using the console access ? YES SSH via WAN interface is also OK, btw my instance is a VM (ESXi 5.1.0)

    What are your LAN setting ? I have few Sub interface under LAN (please see file Attachement…)

    Are you aware what your screen shot is showing (just the basic pfSEnse startup scenario !) - nothing useful in fact - wrong image ?. Its the correct images.  this part when my LAN connection lost..





Log in to reply