PfSens not loading ethernet driver for A2SDi-8C-HLN4F



  • Hi,
    I just bought this board to use as a new pfSense router. Once installed, the system failed to recognize the ethernet adaptors. The BIOS reports them as Intel X553. Supermicro lists FreeBSD as a supported platform so I installed FreeBSD 11.1 and it too failed to recognize the ethernet adaptors. I found a forum post on FreeNAS about the board working so I installed FreeNAS and sure enough, it worked.

    I’m wondering if anyone else is using a Denverton based motherboard with pfSense and what they had to do to get the driver to load?

    Thanks in advance





  • @ghulands:

    Hi,
    I just bought this board to use as a new pfSense router. Once installed, the system failed to recognize the ethernet adaptors. The BIOS reports them as Intel X553. Supermicro lists FreeBSD as a supported platform so I installed FreeBSD 11.1 and it too failed to recognize the ethernet adaptors. I found a forum post on FreeNAS about the board working so I installed FreeNAS and sure enough, it worked.

    I’m wondering if anyone else is using a Denverton based motherboard with pfSense and what they had to do to get the driver to load?

    Thanks in advance

    Were you able to make it work?


  • Netgate Administrator

    Try a 2.4.4 snapshot. The more people test it the more likely we are to find any issues. Very much not for production at this point though.

    https://www.pfsense.org/snapshots/

    Steve


 

© Copyright 2002 - 2018 Rubicon Communications, LLC | Privacy Policy