VPN+TOR Setup not working as intended



  • I have a VPN+TOR setup in my pfSense 2.4.2(amd64)

    Using PureVPN with pfSense works properly. However when I introduce a TOR Gateway (Whonix Gateway) using the IP Address 10.152.152.10 with my pfSense's WAN IP (10.152.152.20) it does not work preperly.

    pfSense is able to ping 8.8.4.4
    Unable to ping 8.8.8.8 1.1.1.1 10.152.152.10
    able to perform DNS Lookup

    LAN Hosts are unable to ping anything but is able to connect to pfSense WebConfig

    Homepage
    047ebe95-7356-4692-ba85-176a9fcd270a-image.png

    pfSense is able to check is new versions are available.

    Firewall Advanced Settings
    04626237-1a57-410a-948e-549a11c61135-image.png

    Networking Settings
    b5ed4fa9-e9f3-4bbf-b745-015184e05dd3-image.png

    System Routing Gateways
    9ea5729c-d889-474f-bfa4-378c940bf037-image.png
    *static Route and Gateway Group has nothing set

    Interfaces/Interface Assignments
    4bd04593-1792-4c67-9d97-1572995909de-image.png

    Interfaces/Wan
    6fc2494b-d49e-485c-ab5d-35ae82b60c91-image.png

    Interfaces/Lan
    27e20232-56e2-4a83-a9fd-e1be83e88f36-image.png

    *Firewall Aliases have nothign set for IP, Ports, URLs, All

    Only Firewall/NAT/Outbound is set
    7eef3ef6-8ed0-40d0-aa66-0ae964cc2e70-image.png

    Only Firewall/Rules/WAN and LAN is set
    2809d9f6-ed02-4fd6-bc02-72640bc8cfb4-image.png
    351bd825-1b6f-4206-bccf-b7972bd0e764-image.png

    Settings for DNS Forwarder
    303eefd3-c15d-4e0a-a25a-12ebbb430d3a-image.png

    Gateway Status
    d4f4b308-adb0-4651-835f-56e396b2632e-image.png
    *Note that TOR Gateway is offline

    Interface Status
    c1d1020b-99ca-417f-801e-59b169d7ce7c-image.png



  • This problem is resolved by using other solutions.

    Moderators may now close this thread.



  • And that solution would be.......?


Log in to reply