Google search Issue



  • I'm sorry if my question not located on right session.

    my google search doesn't show the search result correctly when I set the proxy name on Mozilla or IE LAN Setting and it shows:

    –----------------
    ERROR
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to process the request:

    GET /search?q=design&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&safe=active HTTP/1.1
    Host: www.google.com
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
    Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,/;q=0.5
    Accept-Language: en-us,en;q=0.5
    Accept-Encoding: gzip,deflate
    Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
    Keep-Alive: 300
    Proxy-Connection: keep-alive
    Cookie: PREF=ID=3d3b09430aa0c1a5:TM=1226826332:LM=1226826332:S=XpSI4cdcxFpvvx-4

    The following error was encountered:

    * Invalid Request

    Some aspect of the HTTP Request is invalid. Possible problems:

    * Missing or unknown request method
       * Missing URL
       * Missing HTTP Identifier (HTTP/1.0)
       * Request is too large
       * Content-Length missing for POST or PUT requests
       * Illegal character in hostname; underscores are not allowed

    Your cache administrator is yellowhat89@gmail.com.
    Generated Tue, 07 Jul 2009 02:58:46 GMT by localhost (squid)


    what happen to my pfsense...



  • What version of pfSense, what version of the Squid package, what other packages have you installed, what changes did you make from the default?



  • I'm sorry not tell you that I've solve the problem…
    actually the problem is the pfsense proxy conflict with my sites blocking application (K9 Web) after I uninstall the K9 the problem solved...
    anyway... thanks for your responds...


Log in to reply