Traffic graph bugs



  • noticed the following on the 7th jan nanobsd image

    if u go to traffic graph wan and lan works fine but if u goto wireless then traffic graph is shown but the ip based counters dont show mayb bcoz wireless is bridged to lan so if it was to show under lan also then also it doesnt show, so in short wireless bridged to lan shows graph under wireless but no counter or ip listings.



  • @xbipin:

    noticed the following on the 7th jan nanobsd image

    if u go to traffic graph wan and lan works fine but if u goto wireless then traffic graph is shown but the ip based counters dont show mayb bcoz wireless is bridged to lan so if it was to show under lan also then also it doesnt show, so in short wireless bridged to lan shows graph under wireless but no counter or ip listings.

    didnt any1 notice this bug?


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    I believe there have been some commits in that area since then, but no new snapshots yet due to server issues. I'd wait and try it on the next snapshot and then open a bug report if it persists.



  • im on the 20th jan nanobsd snapshot still wireless bridged to lan shows traffic graph but doesnt list the ip of the wireless client


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    So this is with the Rate package? Or just a standard built-in graph?

    I can see how bridged interfaces would break the rate package, since it tried to use the subnet of the interface to show IPs and a bridged interface has no IP, nor subnet.



  • the problem is with the rate package which is builtin into 2.0 now which means the graph shows but 2.0 having the rate package as default on the right side of the graph, the list of ips and each of their bandwidth usage, doesnt show bridged interfaces


Locked