IE9 & Pfsense



  • The pfsense menu does not work in IE9.

    It shows a empty red bar with the standard theme/install (latest snapshot).

    Tried submitting a bug @ bugtracker but I am unable to login there even though I just created an account?

    Not recieving any e-mail either when going for lost password.


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    Sounds like what happens with IE8 in compatibility mode. Make sure it isn't using compatibility mode in any way when accessing the GUI. (Or use a non-beta browser :-)



  • Hi jiimp,

    Thanks for your reply.

    I use a beta browser just like I use a beta version of pfsense ;-) I work in the IT and always like to use beta/new versions.

    It's running in ie 9 mode, tried switching to ie 7 compatibility mode and still get the same problem. I think it would be nice to have some sort this out, because I doubt the problem will be solved with the official release of IE9 ;).


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    Then run Firefox 4 Beta 8, it's speedy and works great :-)

    None of us run IE9 regularly here, so it may not get sorted in RC1 unless someone steps up with some HTML/CSS fixes.

    I tried it on my laptop and it was horribly slow.



  • @jimp:

    Then run Firefox 4 Beta 8, it's speedy and works great :-)

    None of us run IE9 regularly here, so it may not get sorted in RC1 unless someone steps up with some HTML/CSS fixes.

    I tried it on my laptop and it was horribly slow.

    Heh alright, I will give firefox a try ;). My html/css knowledge is horrible so I wouldn't be able to help :(


Locked