RRd Graphs not showing



  • I have had this problems for some time and i forget to report it and get some help.

    The graphs aren't gentrating and i get the following error in the System Logs.

    php: /status_rrd_graph_img.php: Failed to create graph with error code 1, the error is: ERROR: Could not parse color in ''/usr/bin/nice -n20 /usr/local/bin/rrdtool graph /tmp/wan-traffic.rrd-year.png –start 1293750000 --end 1301567314 --vertical-label "bits/sec" --color SHADEA#eeeeee --color SHADEB#eeeeee --title "hostname - WAN :: Traffic - 3 months - 1 day average" --height 200 --width 620 DEF:wan-in_bytes_pass=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:inpass:AVERAGE DEF:wan-out_bytes_pass=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:outpass:AVERAGE DEF:wan-in_bytes_block=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:inblock:AVERAGE DEF:wan-out_bytes_block=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:outblock:AVERAGE DEF:wan-in6_bytes_pass=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:inpass6:AVERAGE DEF:wan-out6_bytes_pass=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:outpass6:AVERAGE DEF:wan-in6_bytes_block=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:inblock6:AVERAGE DEF:wan-out6_bytes_block=/var/db/rrd/wan-traffic.rrd:outblock6:AVERAGE CDEF:"wan-in_bits_pass=wan-in_bytes_pass,8,*" CDEF:"wan-out_bi


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    Is this still happening on current snapshots?

    If so, what theme are you using?



  • @jimp:

    Is this still happening on current snapshots?

    If so, what theme are you using?

    Current snapshot solved my problem. Graphs are now working again. ;D


Log in to reply