Unbound-ipblocklist-countryblock errors



  • Latest  snapsnot

    Status: System logs: System

    php: /pkg_edit.php: The command '/usr/local/sbin/unbound-control forward 127.0.0.1 xx.xx.xx.xx  xx.xx.xx.xx  xx.xx.xx.xx' returned exit code '1', the output was '[1313213896] unbound-control[27125:0] debug: address ::1 port 953 [1313213896] unbound-control[27125:0] error: connect: Operation not permitted'

    php: /packages/ipblocklist/ipblocklist.php: The command 'ipfw -f flush' returned exit code '69', the output was 'ipfw: setsockopt(IP_FW_FLUSH): Protocol not available'

    php: /packages/countryblock/countryblock.php: The command 'rm lists/temp' returned exit code '1', the output was 'rm: lists/temp: No such file or directory'

    php: /packages/countryblock/countryblock.php: The command 'rm errorOUT.txt' returned exit code '1', the output was 'rm: errorOUT.txt: No such file or directory'

    php: /packages/countryblock/countryblock.php: The command 'rm -R /usr/local/www/packages/countryblock/lists' returned exit code '1', the output was 'rm: /usr/local/www/packages/countryblock/lists: No such file or directory'



  • @ToxIcon:

    Latest  snapsnot

    Status: System logs: System

    php: /pkg_edit.php: The command '/usr/local/sbin/unbound-control forward 127.0.0.1 xx.xx.xx.xx  xx.xx.xx.xx  xx.xx.xx.xx' returned exit code '1', the output was '[1313213896] unbound-control[27125:0] debug: address ::1 port 953 [1313213896] unbound-control[27125:0] error: connect: Operation not permitted'

    That bit ^^ is fixed - reinstall the package.



  • I'm getting this after uninstall and reinstall on both my systems- both running 2.0-RC3  (i386)
    built on Tue Sep 6 17:44:31 EDT 2011 - any ideas on what I can do?

    Sep 6 16:28:26 php: /packages/countryblock/countryblock.php: The command 'rm lists/temp' returned exit code '1', the output was 'rm: lists/temp: No such file or directory'
    Sep 6 16:28:17 php: /packages/countryblock/countryblock.php: The command 'rm lists/temp' returned exit code '1', the output was 'rm: lists/temp: No such file or directory'
    Sep 6 16:27:49 php: : The command '/usr/local/pkg/pf/countryblock.sh start' returned exit code '1', the output was 'not running root: Countryblock was found not running Status: 404 Not Found Content-type: text/html No input file specified. 0 table deleted. 114 19 rm: /tmp/rules.debug.tmp: No such file or directory rm: /tmp/rules.debug.tmp: No such file or directory 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189
    Sep 6 16:27:49 root: Countryblock was found not running



  • Okay, now it seems like my P3 system is running Country Block with no errors other than the rm lists/temp, but my Xeon system is giving this error when I try to run/save the settings for Country Block -

    Current Status = NOT running
    no IP address found for __csrf_magic
    You are blocking 0 Networks

    Any ideas?  I haven't had a chance to update to latest snapshot, so I'll do that tonight and maybe that will help.  The other system is on Wed Sep  7 00:30:39 EDT 2011; that might make a difference.



  • After rebuilding my pfSense system I tried reinstalling Country Block; it says the service is running, but I can get to websites hosted in Taiwan and Korea, so it doesn't seem to really be working.  I guess I'll wait for the next version.


Log in to reply