MLPPP with Velcom - Not bonding



  • Hi all,
    Anyone had any trouble getting two links to bond with pfsense 2.0-REL?

    http://forum.pfsense.org/index.php/topic,36966.0.html <– my issue is the same as this but this looks like it never got resolved. Same problem as below

    Last 50 PPP log entries
    Nov 12 09:10:33 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Configure Nak #25 (Ack-Sent)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1500
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: SendConfigReq #26
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PROTOCOMP
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1492
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Configure Nak #26 (Ack-Sent)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1500
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: SendConfigReq #27
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PROTOCOMP
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1492
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Configure Nak #27 (Ack-Sent)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1500
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: SendConfigReq #28
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PROTOCOMP
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1492
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Configure Reject #28 (Ack-Sent)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MRU 1492
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: SendConfigReq #29
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PROTOCOMP
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Configure Ack #29 (Ack-Sent)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PROTOCOMP
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] MAGICNUM 16779229
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: state change Ack-Sent --> Opened
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: auth: peer wants PAP, I want nothing
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PAP: using authname "me@velcom.ca"
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PAP: sending REQUEST #1 len: 32
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: LayerUp
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PAP: rec'd ACK #1 len: 5
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: authorization successful
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] Can't join bundle wan without multilink negotiated.
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] link did not validate in bundle
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: parameter negotiation failed
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: state change Opened --> Stopping
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: SendTerminateReq #30
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: LayerDown
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] rec'd proto IPCP during terminate phase
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: rec'd Terminate Ack #30 (Stopping)
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: state change Stopping --> Stopped
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: LayerFinish
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] PPPoE: connection closed
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] Link: DOWN event
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: Down event
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: state change Stopped --> Starting
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] LCP: LayerStart
    Nov 12 09:10:34 	ppp: [wan_link1] Link: reconnection attempt 643 in 3 seconds
    

Locked