No traffic getting through only getting CLOSED:SYN_SENT



  • so here is my setup http://forum.pfsense.org/index.php/topic,45654.msg244365.html#msg244365
    i have searched to find out why i'm not getting any internet on any connection.  i am new to pfsense so i am trying to learn it if there is any questions i will gladly answer them.  the issue is after my configuration i checked the logs , and created an any port, any any rules in the firewall under the bridged connection , the wan port, and the management port  even on the floating tab.

    it is my understanding that if i create the any any any rule all traffic should pass unchallenged . i try to get to any web page and nothing. so i checked my status page un diag.  and get

    udp 172.16.32.254:19364 -> 239.255.255.250:1900 SINGLE:NO_TRAFFIC
    udp 172.16.34.254:53480 -> 239.255.255.250:1900 SINGLE:NO_TRAFFIC
    udp 172.16.38.254:13038 -> 239.255.255.250:1900 SINGLE:NO_TRAFFIC
    tcp 10.10.24.1:389 <- 172.16.32.193:54502 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 10.10.24.1:389 <- 172.16.32.193:55063 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.130.158:40032 <- 172.16.32.193:55404 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.56.165:443 <- 172.16.32.193:55405 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 204.9.163.143:443 <- 172.16.32.193:55406 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.56.154:40022 <- 172.16.32.193:55407 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.130.158:80 <- 172.16.32.193:55408 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.56.165:80 <- 172.16.32.193:55409 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 204.9.163.143:80 <- 172.16.32.193:55410 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.56.52.28:443 <- 172.16.32.193:55411 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.55.56.154:80 <- 172.16.32.193:55412 CLOSED:SYN_SENT
    tcp 157.56.52.28:40006 <- 172.16.32.193:55413 CLOSED:SYN_SENT

    now from what i have read i haven't been able to find anything so i would like to see if anyone has any ideas as why this is happening.


Log in to reply