Installing 2.1 on Poweredge 860



  • I tried to install the latest snapshot an a Poweredge 860 but it hang at cpdump with 37%. I'am installing it from cd. The 2.0.1 installer works fine. Does anybody has an idea?



  • @hec:

    I tried to install the latest snapshot an a Poweredge 860 but it hang at cpdump with 37%.

    For how long? If I recall correctly when I did a fresh install of 2.1 it apparently stalled on some copy at about 38% and I got concerned about it but went away and did something else but when I came back (maybe no more then 20 minutes later) the install had advanced considerably.

    My install was on a VIA 800MHz C3 with a solid state disk module. What are you installing on?



  • Odd. I had to install 2.1 on a PE R310 because anything 8.1-based would hang when it got to copying /usr (37-38%). Haven't seen 8.3 have that issue. I don't recall whether an 860 will boot from USB, if it will, try the memstick instead. And if nothing else, install 2.0.1 and upgrade it.



  • this happened for me too, but that was during the 8.1 snaps we had still. hah.

    I did the trick at the time to install 1.2.3 and then upgrade to 2.0



  • I tried to install it from usb stick - it hang at 38%. I will try the last way with 2.0.1 and then 2.1.



  • Ok some things here strange. Update from console to 2.1 failed but from the webinterface is working.
    May this be a bug from 2.0.1? Or can this be a bug in 2.1?



  • i have the same issue on PE860 stuck at 38%
    any solution ?


Log in to reply