IMSpector Log Viewer not displaying logs



  • Hi! I have a 2.0.2-RELEASE (i386) the imspector log viewer does not show any logs and it only shows a status of "updating…" but when i check the \var\imspector it has logs there and has captured the chats i made. I've done an update from 2.0.1 to 2.0.2 before, the imspector is okay. i already tried to reinstall the package.

    What seems to be the problem? Any help is greatly appreciated. Thank you in advance.



  • It's related to gui changes on 2.0.2.

    I'll try to fix it ASAP.




  • meaning other users that are using 2.0.2-RELEASE (i386)  with imspector are also experiencing the same issue?
    how will it be resolved? does pfsense have service pack or something like that for updates?



  • @mousehat:

    meaning other users that are using 2.0.2-RELEASE (i386)  with imspector are also experiencing the same issue?
    how will it be resolved? does pfsense have service pack or something like that for updates?

    yes, on portuguese forum there is two users with the same issue.

    @mousehat:

    how will it be resolved? does pfsense have service pack or something like that for updates?

    Just wait for new package version.



  • Hi, any ETA on a package update for this issue?

    Thanks,



  • i have the same issue on 6 pfs servers :)



  • any new update package to resolve this issue?



  • I've pushed an update for it with no version change, reinstall package imspector-dev in about 15 minutes and check if it's fixed.



  • @marcelloc:

    I've pushed an update for it with no version change, reinstall package imspector-dev in about 15 minutes and check if it's fixed.

    it seems to be working now. thanks for the update!



  • @marcelloc:

    I've pushed an update for it with no version change, reinstall package imspector-dev in about 15 minutes and check if it's fixed.

    I got same problem even thhough im running imspector-dev. The log is still empty . All is allowed on access lists..
    Is their any solution for this? Thanks a lot



  • @dbpinggoy:

    @marcelloc:

    I've pushed an update for it with no version change, reinstall package imspector-dev in about 15 minutes and check if it's fixed.

    I got same problem even thhough im running imspector-dev. The log is still empty . All is allowed on access lists..
    Is their any solution for this? Thanks a lot

    I've found the solution for this, when I tried to uncheck the enable on imspector access list. But we got another problem in which our IM (Yahoo messenger) keep on logging out..

    We are using pfsense 2.0..