VPN Client Export web page not found



  • Recently purchased a new PfSense router and uploaded my previous config to it and all is OK.
    Except I can no longer get to the OpenVPN "client export" web page during a VPN session.
    Just wondering if this is a bug or if I am an idiot. Below is my current system info.

    Version 2.1-RELEASE (i386)
    built on Wed Sep 11 18:16:44 EDT 2013
    FreeBSD 8.3-RELEASE-p11

    You are on the latest version.
    Platform nanobsd (4g)
    NanoBSD Boot Slice pfsense0 / ad0s1 (ro)
    CPU Type Geode(TM) Integrated Processor by AMD PCS
    Uptime 22 Hours 31 Minutes 16 Seconds
    Current date/time
    Wed Mar 5 15:29:37 MST 2014
    DNS server(s) 127.0.0.1
    208.122.23.22
    208.122.23.23
    108.171.182.159
    108.171.177.124
    Last config change Wed Mar 5 10:42:12 MST 2014
    State table size
    1% (321/23000)
    Show states
    MBUF Usage
    8% (646/8512)
    Load average
    0.22, 0.18, 0.13
    CPU usage
    3%
    Memory usage  
    41% of 235 MB
    Disk usage  
    10% of 1.8G



  • Just wondering if this is a bug or if I am an idiot.

    OpenVPN Client Export is an add-on package. I guess after uploading your config from the other box, the system never auto-installed the package (I think after a config restore it reboots and during the reboot tries to reload packages?).
    System->Packages, Available Packages and install it.



  • You are correct. It did not auto install. Got it going now thanks!


Log in to reply