Racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: 92 bytes from



  • My Pfsense version: 2.0.1-RELEASE (i386) both SITE A and SITE B
    SITE A:
    bandwidth
    Downstream Up to 11Mbps
    UpStream: 1Mbps

    Site B:
    Bandwidth
    Downstream: Up to 3Mbps
    Upstream: 512 Kbps

    Status: Connected Succesfully

    On SITE B:
    We deployed two IP Phone Connected to SITE A.
    We deployed One Computer desktop so that user can able to access our Web based program and other program thru IPSec
    and also there is a CCTV running in the SITE B, and we can able to browse it to SITE A using local IP Address.

    My problem is about sometimes slow connection and lost connection
    when PC tried to browse our webbased program it takes long to access it
    and our IP Phone sometimes and suddenly disconnected

    my main concern here is about IP Phone I've checked the logfile and i found this:

    May 16 01:46:25 racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: 92 bytes from 119.92.xxx.xxx[500] to 119.92.xxx.xxx[500]
    May 16 01:46:25 racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: sockname 119.92.xxx.xxx[500]
    May 16 01:46:25 racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: send packet from 119.92.xxx.xxx[500]
    May 16 01:46:25 racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: send packet to 119.92.xxx.xxx[500]
    May 16 01:46:25 racoon: [Unknown Gateway/Dynamic]: DEBUG: 1 times of 92 bytes message will be sent to 119.92.xxx.xxx[500]

    By the way my SITE A config as STATIC IP in WAN
    SITE B config as PPPoE Configuration

    Im not sure if the problem is PPPoE because its dynamic

    Thanks


Log in to reply