RRD graph broken (19-June snapshot)



  • RRD graphs do not appear on this snapshot for me.  Checked the settings tab to be sure they are enabled (they were) and tried 'Reset RRD Data' (no effect).

    Found a PHP warning in /tmp/PHP_errors.log:```
    [2.2-ALPHA][admin@pfSense.localdomain]/var/db(14): tail /tmp/PHP_errors.log
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241
    [19-Jun-2014 11:22:46 EST] PHP Warning:  implode(): Invalid arguments passed in /usr/local/www/status_rrd_graph_img.php on line 1241

    
    ~~I don't see any recent commits to this file in the repo, not sure what's going on.~~
    Edit: Note to self: check the right branch dufus!  I see Renato is currently working on this file, so I'll check the next snapshot with his changes.
    
    Raw rrd data files are being updated every minute as expected, but graph images are not being created for the web gui.

  • Rebel Alliance Developer Netgate

    gitsync and try again, or wait for a new snap.



  • Yep, fixed with a gitsync.  Thanks!


Log in to reply