Transparent proxy Error



  • In the first time using PFSENSE 2.2, I enable transparent proxy and my Chrome browser works fine.

    Today I update my Pfsesne to version "2.2-BETA (i386) built on Fri Oct 24 12:19:41 CDT 2014".

    When I use chrome browser I got this :

    ERROR

    The requested URL could not be retrieved

    While trying to process the request:

    GET / HTTP/1.1
    Host: tw.yahoo.com
    Connection: keep-alive
    Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,/;q=0.8
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.104 Safari/537.36
    Accept-Encoding: gzip,deflate,sdch
    Accept-Language: zh-TW,zh;q=0.8,en-US;q=0.6,en;q=0.4
    Cookie: B=17844tpa33vob&b=3&s=rf; ywandp=10001697310762%3A3549600465; fpc=10001697310762%3AZaCzuz1L%7C%7C; adx=c357757@1412865178@1.c354654@1412866963@1.c359757@1413421927@1; V=v=0.7&m=0&ccOptions=%7B%22show%22%3Afalse%2C%22lang%22%3A%22en%22%2C%22fontSize%22%3A24%2C%22fontName%22%3A%22Helvetica%20Neue%2CHelvetica%2CArial%2C_sans%22%2C%22fontColor%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22fontOpacity%22%3A1%2C%22fontEffect%22%3A%22none%22%2C%22bgColor%22%3A%22%23000000%22%2C%22bgOpacity%22%3A0.75%7D; HP=0

    The following error was encountered:

    Invalid Request
    Some aspect of the HTTP Request is invalid. Possible problems:

    Missing or unknown request method
    Missing URL
    Missing HTTP Identifier (HTTP/1.0)
    Request is too large
    Content-Length missing for POST or PUT requests
    Illegal character in hostname; underscores are not allowed
    Your cache administrator is webmaster.

    With transparent proxy enabled.
    I change my browser to I.E11 then I can link to "tw.yahoo.com" without any problem.
    But if I use I.E11 to link to "www.google.com", I got the error again.

    After I disable transparent proxy, my browser works fine.