Issues upgrading from 0.93 to 0.93.2



  • I installed 0.93 from the live cd, restored my config, everything was ok.

    I upgraded to 0.93.2, and now for whatever reason every website I go to is the website I host from my webserver on my LAN (192.168.0.100).  If I go to google.com, it takes me to my website.  I do have a NAT and firewall rule for it so I can access it remotely with my WAN IP, but I don't understand why it's routing all my traffic to my server.



  • Please try disabling the new bouncing feature (system>advanced; last option on that page) and tell us if this solves the problem.



  • that did it, thanks :)



  • can you post your nat rules? we need to find out why this feature didn't work like expected with your rules and everything got redirected.



  • | If | Proto | Ext. port range | NAT IP | Int. port range | Description |
    | WAN | TCP | 3389 (MS RDP) | server

    (ext.: any) | 3389 (MS RDP) | Remote Desktop |
    | WAN | TCP | 80 (HTTP) | server

    (ext.: any) | 80 (HTTP) | Webserver |
    | WAN | TCP | 21 (FTP) | server

    (ext.: any) | 21 (FTP) | FTP Server |
    | WAN | TCP | 4662 | server

    (ext.: any) | 4662 | Emule TCP |
    | WAN | UDP | 4672 | server

    (ext.: any) | 4672 | Emule UDP |
    | WAN | TCP | 6881 - 6889 | server

    (ext.: any) | 6881 - 6889 | Torrent |
    | WAN | TCP | 3000 | pfSense | 3000 | ntop |
    | WAN | TCP | 443 (HTTPS) | pfSense | 443 (HTTPS) | pfsense WebGUI |
    | WAN | TCP | 22 (SSH) | pfSense | 22 (SSH) | pfsense SSH |


Log in to reply