Barracuda web filter 310 front connections do not respond



  • i got barracuda web filter 310 From the warehouse of a company closed down

    i install on it pfsense 2.3.2
    i got some error Messages in the install I guess it's because network card constantly connect and disconnect

    now the front connections do not respond

    on start up i can hear relays click on But because there is no Barracuda software the relays click off (I guess)

    I tried to look for some information about this on Google
    and i got this forum to this Message
    https://forum.pfsense.org/index.php?topic=85012.msg466467#msg466467

    It's pretty similar to what I have

    I read the thread
    Since I am not familiar with programming like most people here

    I want to try the last option given

    But I was not sure what to do there
    Where to put the jumper?
    On the external connection of db25
    Or inside instead of cable that connects the small motherboard ?








  • Hi!

    Just remove the green/yellow cable connector (picture #2) and put the jumper there.

    Give it a try and let me know

    Cassio



  • BTW, the jumper goes where on the same terminals the green/yellow wire are connected to.

    @thcassio:

    Hi!

    Just remove the green/yellow cable connector (picture #2) and put the jumper there.

    Give it a try and let me know

    Cassio



  • First of all thank you
    it worked

    secondly
    I think these relays  has another role in this Motherboard
    After putting the jumper
    I tried to reinstall pfsense again
    I kept getting HDD error messages
    Only when I plugged the cable back The installation went ok

    can i do something with the led on the front panel ?


Log in to reply