2.3.2 Ghost Kurulumu Sorunu
-
Evet ilgili dosyaları arkadaşlar revize edip paylaşmışlar sağolsunlar.
Bize de sadece indirip değiştirmek düştü :)
Çok teşekkür ederim. Faceebok grubuna da katılmış oldum ayrıca.
-
Tekrar Merhaba,
Ghost üzerinde kullanıcı eklerken Field 'tarih' doesn't have a default value hata mesajını alıyorum,
Nereyi revize etmem gerekiyor arkadaşlar ?
Şimdiden teşekkürler.
-
Tekrar Merhaba,
Ghost üzerinde kullanıcı eklerken Field 'tarih' doesn't have a default value hata mesajını alıyorum,
Nereyi revize etmem gerekiyor arkadaşlar ?
Şimdiden teşekkürler.
Cevabin asagidaki adreste
https://www.serdarbayram.net/pfsense-2-3-2-hotspot-kurulumu.html
-
Evet belirttiğiniz adreste ki yönergeleri uygulayarak sistemi devreye aldım.
Çok teşekkür ederim. -
Merhaba herkese, forumdaki pek çok yöntemi denedim ancak bir ara çalıştırmayı başardığım TC Kimlik doğrulama şuan yine çalışmıyor. Log dosyalarında da bir sonuç bulamadım. Giriş denemesi sonrası "Bilgileriniz doğrulanamadı. Lütfen tekrar deneyiniz" hatası alıyorum. SQL ile kontrol ettiğimde ilgili tabloya kayıt atmamış gözüküyor. Sorunu detaylı inceleyebileceğim bir log yada yöntem paylaşabilir misiniz?
-
Bende Invalid Credentials specified hatası alıyorum.
-
@qbilay
https://www.facebook.com/groups/pfsenseturkey/permalink/1838310896492207/?comment_id=1841555916167705&ref=notif¬if_t=group_comment_mention¬if_id=1493719093813726
benim facebook sayfam yok kullanmıyorum. yukarıda ki link de olan çözümü kopyalayıp buraya yapıştırmanız mümkün mü? Radius servisini çalıştıramadım bi türlü belki çözüm olur.
Teşekkürler -
@aslanakyol evet 5. maddeyi bende aşamadım aynı problem neden olabilir acaba, yardım lütfen :)
-
Merhaba
Bu sorunu çözen biri varmı?
TC ile giriş yapmayı denediğimde; "Bilgileriniz doğrulanamadı, Lütfen tekrar deneyiniz." demekte.
Ayrıca ghost yönetim panelinde TC kimlik kullanıcıları listesinde de kayıt görünmemekte. -
@serkanturker sorunun çözümünü ulaşabildiniz mi? Şuanda aynı sorunu bende yaşıyorum.
-
@firatozdener malesef çözemedim henüz bende
-
@serkanturker Merhabalar bayramınızı tebrik. Kurulumu tamamıyla çözdüm ve sorunsuz olarak kullanım başladı. Bayram sonrası çözümü video ( sıfır kurulumla ) olarak paylaşacağım.
-
Merhabalar
Herşeyi kurdum bir sorun gözükmüyor. Ama tc kimlik no ile kayıt ol dediğimde bilgileri giriyorum tc numarasını teyit ediyor muhtemelen onaylanıyor adım+rastgele rakam oluşturuyor "Bilgileriniz doğrulanamadı lütfen tekrar deneyiniz" diyor.
Ghost panelde kullanıcı giriş loglarını baktığım tc kimli vs gelmiş ama Acces-reject diyor bunu nasıl aşabilirim?ghost veritabanına telefon,tarih gibi şeyler için "not null" değerlerini "default null" yaptım.
ama internet erişimini açmıyor, nasıl çözülür? nasıl çözdünüz?
-
@firatozdener teşekkürler, video atma şansınız oldu mu saygılar
-
tckimlik doğrulaması doğru gelmesine rağmen neden internet erişimini açmaz?
ghost panelde tckimlik kullanıcılarını ekliyor üstelik