SG-2440 update 2.3.2_1 to 2.3.3_1 failure



  • I just updated using the GUI and got a report that update was successful. However, the device is not coming back up. After about 4 minutes, all lights turn off and during the time it is on I have red activity and status lights. I set this up a few years ago using the built in software. It has worked great for me and now I'm at a bit of a loss.

    I'm working on getting the necessary software to console to it from my Mac, but that takes time over a cellular connection and I don't have much experience with this. I do have a backup, both from before and after I removed the other installed packages, from before I did the update.

    I'd appreciate any suggestions about how to best proceed.


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    If the status lights are only ever red, then it may be a hardware issue. Open a support request at https://go.netgate.com/ and describe what it's doing.



  • I don't have, and can't afford, that level of support. Any other suggestions? I'm getting nothing on my console connection. This really sucks that this simple update seems to have killed my firewall.


  • Rebel Alliance Developer Netgate

    You don't need to purchase support for hardware assistance, go ahead and open up a request there.

    The update didn't do that. The reboot during the update may have brought it to light, though. Hardware failures like that tend to lurk until a reboot, it just so happens that your reboot was during the upgrade.



  • Did that. Thank you.


Log in to reply