2.0 RC1 x86, all the latest builds, as slave carp, freezes



  • Hello,
    in the last 1-2 weeks, my secondary pfSense machine freezes every 1-2 days. I was testing it as single machine (no carp) for weeks and it didn't, so I would exclude some hardware problem…

    Unfortunately when this happens the machine is completely frozen, so I can't do nothing else than take a picture of the screen...

    Do you have any idea about that?

    Thanks,
    Michele





  • What date is your install?
    It is recommended to upgrade to latest snapshot as it has a lot of fixes.



  • @ermal:

    What date is your install?
    It is recommended to upgrade to latest snapshot as it has a lot of fixes.

    Hello, the date of install was the latest available yesterday… I just upgraded to the latest now (Thu Mar 24 22:33:52 EDT 2011), but even if I always update the firmware every day, the problem persists until now... let's see if the "Thu Mar 24 22:33:52 EDT 2011" solves the problem...

    Thanks,
    Michele



  • On a closer look that seems like a hardware issue rather than software.
    Can you check your hw first?



  • @ermal:

    On a closer look that seems like a hardware issue rather than software.
    Can you check your hw first?

    ok… I updated the motherboard's bios and I disabled ACPI... don't know what to do exactly to test this hardware, the only thing I could think is some issue on the onboard ethernet adapter, which is marked VR0 (VIA), while the other interfaces are 3Com (XLn)...

    After this bios update I will let you know if it hangs again...

    Thanks a lot!
    Michele


Locked