Strange error



  • Feb 26 17:26:26 php: : Incorrect number of arguments passed rc.linkup…exiting.
    Feb 26 17:26:26 php: : Arguments passed rc.linkup. ''
    Feb 26 17:26:25 check_reload_status: rc.linkup starting
    Feb 26 17:26:21 kernel: rl2: link state changed to UP
    Feb 26 17:26:18 kernel: rl2: link state changed to DOWN

    rl2 is my opt1 configured with 192.168.2.5, gw 192.168.2.1 ,can´t ping gateway, use 1.0.1-SNAPSHOT-02-21-2007
    I have 3 realtek nics

    Cable and router 192.168.2.1 tested and works fine, tested on other machine with windows 2003 server
    Thanks!



  • The debug message points to a physical layer problem. Maybe you have some autonegotiation problem or need to use a crossovercable?



  • Ok, change de nic and make a new cable for test



  • Changed nic and make crossovercable not work too, ??? 8)
    Any idea?



  • Try to connect a client directly to it with a crossover and try the new nic with a non crossed cable. Do you still see the link downs in the systemlogs?



  • Yes, always, make it now exactly

    Feb 26 17:57:45 php: : Incorrect number of arguments passed rc.linkup…exiting.
    Feb 26 17:57:45 php: : Arguments passed rc.linkup. ''
    Feb 26 17:57:45 check_reload_status: rc.linkup starting
    Feb 26 17:57:40 kernel: rl2: link state changed to UP
    Feb 26 17:55:25 kernel: rl2: link state changed to DOWN

    hoba, this nic its connected to a ari live wireless ap model wl-5460ap v2
    strange before patch its works fine!



  • That bug has been fixed.  Upgrade to a newer snapshot.



  • updated to snapshot 27 and error is the same  ??? 8)
    Feb 28 14:01:11 php: : Incorrect number of arguments passed rc.linkup…exiting.
    Feb 28 14:01:11 php: : Arguments passed rc.linkup. ''
    Feb 28 14:01:11 check_reload_status: rc.linkup starting
    Feb 28 14:01:10 kernel: rl2: link state changed to UP
    Feb 28 14:01:03 kernel: rl2: link state changed to DOWN
    Bug or hardware error?
    :-\



  • OPT1 not work, tested with last snapshot 1.0.1-SNAPSHOT-02-27-2007 built on Tue Mar 6 16:54:14 EST 2007, error in log is the same


Log in to reply