ERROR: in ipsec between RV042 and PFbox 2.1



  • Hi

    getting following error on pfbox :
    ERROR: exchange Identity Protection not allowed in any applicable rmconf.

    getting following error on rv042:
    Cannot respond to IPsec SA request because no connection is known for 0.0.0.0/0===xxx.xxx.xxx.xxx…yyy.yyy.yyy.yyy===0.0.0.0/0

    I have checked both sites are on Main mode

    Using Pfsense 2.1 and the other Router is a RV042, haven't been able to get pfsense to work with it, can someone please post the screen shots of their settings so I can copy them.

    my both sites are on static IP.

    thanks!!



  • adding SS for my setup

    in P2 for pfsense I just went ahead and ticked all to try everything..

    i'd really prefer if it were in main mode but not even aggressive is connecting

    ![rv042 ipsec set.png](/public/imported_attachments/1/rv042 ipsec set.png)
    ![rv042 ipsec set.png_thumb](/public/imported_attachments/1/rv042 ipsec set.png_thumb)
    ![pfsense P1.png](/public/imported_attachments/1/pfsense P1.png)
    ![pfsense P1.png_thumb](/public/imported_attachments/1/pfsense P1.png_thumb)
    ![pfsense P2.png](/public/imported_attachments/1/pfsense P2.png)
    ![pfsense P2.png_thumb](/public/imported_attachments/1/pfsense P2.png_thumb)



  • bump


  • Banned

    You'd probably have more luck moving to whatever rv042 support venue they provide.



  • i kinda figured out what the issue was and it may be something to do with the 2.1 release, maybe a feature or gui issue which was causing this problem.

    i did get it working. i will post screenshots for both sites in the morning.

    EDIT: Sorry, will post SS next week as I need to travel to another city and only have access to cellphone.
    anyway the issue was very simple.

    In Pfsense Phase1 of my identifier and peer identifier I selected my IP and peer IP tabs as I assumed it would be the default public IPs, but that was not the case. I had to select "IP address" in both tabs and manually give my and peer public IP.

    it started working.

    there is a lot of search for RV042 - pfsense setting screenshots, so I will make sure to put them up soon.

    rgds


Log in to reply