[help] lightsquid package in pfsense error in running



  • Hi All,
    Can somebody help me fixing this error in lightsquid..Thanks

    LightSquid diagnostic.
    Error : report folder '/var/lightsquid/report' not contain any valid data! Please run lightparser.pl (and check 'report' folder content)
    Please check config file !
    Variable  value
    $tplpatph  /usr/pbi/lightsquid-1386/www/lightsquid/tpl
    $templatename  base
    $langpatph    /usr/pbi/lightsquid-1386/share/lightsquid/lang
    $langname  eng
    $reportpath  /var/lightsquid/report
    Access to '/var/lightsquid/report' folder  yes
    $graphreport  1
    folder content:

    troubleshooting made:
    run lightparser- no effect
    full refresh - no effect
    reboot pfsense - no effect
    uninstall/install package lightsquid - no effect

    currently running pfsense
    2.1.5-RELEASE (i386)
    built on Mon Aug 25 07:44:26 EDT 2014
    FreeBSD 8.3-RELEASE-p16



  • **PLEASE NEED HELP BADLY

    THANKS**



  • make sure u enable logging on squid proxy server



  • same problem here. Since i updated from pfsende 2.13 to 2.15 lightsquid is not working anymore. If i do a refresh, the /var/lightsquid/report is updated but the "Lightsquid Report" page is not updated and has the new data.



  • try to refresh the report page by pressing f5



  • @finalcut:

    try to refresh the report page by pressing f5

    thanx for answer. tried a refresh of the report page and a other browser of course before i posted but didn´t helped  >:(



  • try sarg reports



  • Hi, Thanks for the answer,,,,,but it does not solve my problem,…i dont want to use sarg report or maybe i will try it later but for now im looking for a solution of this error,thanks a lot...


Log in to reply