Issue with Pfsense 2.2.6 under HP dl360 G8



  • Hello,

    I have issue with Pfsense 2.2.6 under HP dl360 G8 , i have succeeded install it but suddenly i get following below panic after rebooting.
    The only thing i changed is to activated the ILO to be able remote configure
    Please advice
    Thanks




  • Obvious question: Have you tried disabling the ILO to see if it start correctly?



  • @muswellhillbilly:

    Obvious question: Have you tried disabling the ILO to see if it start correctly?

    yes i did , gives the same
    thx



  • @tbaror:

    i have succeeded install it but suddenly i get following below panic after rebooting.
    The only thing i changed is to activated the ILO to be able remote configure

    So did the device start correctly initially but then didn't when you activated ILO, or did it never start correctly? If it only started giving you problems after you installed PFS and then enabled ILO, then I would disable it and re-install. You can test this first by running PFS live from the CD before installing.



  • @muswellhillbilly:

    @tbaror:

    i have succeeded install it but suddenly i get following below panic after rebooting.
    The only thing i changed is to activated the ILO to be able remote configure

    So did the device start correctly initially but then didn't when you activated ILO, or did it never start correctly? If it only started giving you problems after you installed PFS and then enabled ILO, then I would disable it and re-install. You can test this first by running PFS live from the CD before installing.

    Hi

    Issues solved , the source where sourcing  from ILO , firmware where version 2.10 upgraded to 2.30
    Solved the issue
    Thanks All


Log in to reply