Pfsense'i Türkçeleştirelim
-
tehcnical arkadaşımızın önerisinden yola çıkarak,
Yeterli sayıda destek olacak kişi biraraya gelebilir ve gerekli motivasyonu sağlarsak, Pfsense'i Türkçeleştirmek için bir çalışma başlatmak istiyoruz.
Lütfen bu konuda emek sarfedebilecek arkadaşlar parmak kaldırsın :)tehcnical arkadaşımız, çevrilecek metinleri ayırdı (ya da ayırmak üzere).
ekleme : Projenin linki
http://pootle.pfsense.org.br/tr/pfSense/ -
Metinler bu hafta içi biter kesin bi aksilik çıkmazsa tabiki.
-
Böyle bir proje varsa yardmıcı olabilirim. :)
-
elimden geleni yaparım
-
bende musait oldukça elimden geleni yaparım.
-
arkadaşlar bende tabikide destekçi olurum.
-
Merhabalar
Elimden gelecek birşey varsa seve seve yaparım
selam ve sevgiler
-
Teknik inglizce düzeyi üst seviye olan ve kendine güvenen arkadaşlar el kaldırsın onları kontrol takımına da almamız gerekecek. Hem çeviriye destek olurken hemde çevirilen metinlerin doğruluğu kontrol edilip alternatif çeviri olursa onu tartışmak gerekecek.
-
Bende Konuyla ilgili yardımcı olabilirim elimden geldiğince
-
Şu an pfsense geliştiricileri ile teknik birkaç konuda yazışmaya başladım.
Oradan gelecek yönlendirmeye göre başlayacağız.Eğer ordan bize destek gelmez ise, @technical arkadaşımız zaten teknik altyapının büyük çoğunluğunu tamamladı sayılır.
Web üzerinden çeviri ortamı ile ilgili testimiz de başarılı sonuç verdi.
Velhasıl, bugün yarın dananın kuyruğu kopar, herşey netleşir ve başlarız.
-
Teknik inglizce düzeyi üst seviye olan ve kendine güvenen arkadaşlar el kaldırsın onları kontrol takımına da almamız gerekecek. Hem çeviriye destek olurken hemde çevirilen metinlerin doğruluğu kontrol edilip alternatif çeviri olursa onu tartışmak gerekecek.
Bende çatapat ingilizce var :D
-
Bende çatapat ingilizce var :D
Teknik terimleri çatapat edemeyiz :P ama suggest kısmı ile öneri verebilirsiniz herkeze açık çeviri olacak.
-
teknik İngilizcem iyidir özellikle aldığım eğitim teknik İngilizce eğitimiydi elimden geldiğince destek olurum
-
türkçeleştirme takımına ekleyelim seni pm yolu ile bana ulaşırmısın ?
-
Bu konuda bende yardımcı olabilirim.
Sevgilerle,
SGTR -
Şu an pfsense geliştiricileri ile teknik birkaç konuda yazışmaya başladım.
Oradan gelecek yönlendirmeye göre başlayacağız.Eğer ordan bize destek gelmez ise, @technical arkadaşımız zaten teknik altyapının büyük çoğunluğunu tamamladı sayılır.
Web üzerinden çeviri ortamı ile ilgili testimiz de başarılı sonuç verdi.
Velhasıl, bugün yarın dananın kuyruğu kopar, herşey netleşir ve başlarız.
admin'lerden cmb beni daha önce Portekizce'ye çeviri çalışması yapan başka birine yönlendirdi.
Kendisine msaj attım,
Gelişmelerden haberdar edeceğim. -
Son durum şudur.
Pfsense 2.1 versiyonu ile dil desteği ile gelecek.
Dolayısı ile bu çalışmamızı mevcut 2.0.2 release için değil, 2.1 için yapmaya başlayacağız. Yeterince hızlı olursak, beta aşamasında bile, yerelleştime çalışmalarımızın sonucunu test etme imkanı olabilir diye düşünüyorum.Çeviri sistemi ile ilgili serverda bizim için gerekli altyapıyı hazırlayacaklar.
Bugün yarın proje başlar herhalde
Ondan sonra top bizde :)
-
Bu güzel haber. Yani bundan sonra pfsense relase sürümlerinde Türkçe dil desteği de olacak anlamına mı geliyor?
Bu gayretleriniz gerçekten takdire şayan. -
Bu güzel haber. Yani bundan sonra pfsense relase sürümlerinde Türkçe dil desteği de olacak anlamına mı geliyor?
Bu gayretleriniz gerçekten takdire şayan.aynen öyle artık türkçe sürüm için çabalayıp çeviri yapacak insanlara bağlı hızlı olursak süper olur :)
-
Bu gayretleriniz gerçekten takdire şayan.aynen öyle artık türkçe sürüm için çabalayıp çeviri yapacak insanlara bağlı hızlı olursak süper olur :)
Evdeki sistemi dagıtmıştım. En kısa zamanda yeni bir sistem alıp destek olayım size.