Çözüm öneriniz için tekrar teşekkür ederim. Ürünün adı : ANTIKOR AKR-P200 özelliklerini de aşağıda belirttim.
5651 NOLU YASA KAPSAMINDA TELEKOMUNIKASYON ILETISIM BASKANLIGINCA ONAYLI ANTIKOR GÜVENLIK VE FILTRELEME YAZILIMI. OZELLIKLERI: ULUSAL VE OZEL KARALISTE, 8000 KULLANICIYA KADAR DESTEK, LOG TUTMA-IMZALAMA. DMZ, VLAN, HOTSPOT, VPN, IDS-IPS ANTIKOR - YEDEKHAT ANTIKOR HOTSPOT GUVENLIK DUVARI (FIREWALL) VLAN UYGULAMASI DMZ UYGULAMASI HTTP FILTRELEME POP3 VIRUS FILTRELEME SMTP VIRUS FILTRELEME POP3 SPAM FILTRELEME SYN FLOOD KORUMASI URL FILTRELEME VE BLACKLIST WEB ERISIMI RAPORLARI PROXY ERISIMI RAPORLARI ANLIK WEB ERISIMLERI ANLIK PROXY ERISIMLERI BANT GENISLIGI MONITORU DHCP MONITORU TRAFIK İSTATISTIK (UP-DOWN) RAPOR ARSIVI (LOGLARI SAK.) GOZETIM EKRANI SYSLOG DESTEGI KAYIT FORMU DUZENLEME İSTEMCI BASVURULARI KARANTINALI KULLANICILAR RAPOR YONETIMI OZEL PORT YONETIMI UZANTI FILTRELEME SAYFA YASAKLAMA PORT YONLENDIRME STATIK NAT ROUTING AYARLAMA NETFLOW RAPORLAMA NETWORK MONITOR PROXY KULLANICILARI YONETIM PANELI ERISIMI KULLANICI YONETIMI / RADIUS YEDEKLE/GERI YUKLE OZEL KULLANICI KONTROLU BANT GENISLIGI KONTROLU VPN UYGULAMASI (PPTP) VPN (SITE TO SITE) VPN OTURUMLARI IPSEC KRIPTOLAMA İSTEMCI DURUMLARI / TANIMLARI PERFORMANS DURUMU YARDIMCI ARACLAR
32 bin lirayı ödeyince server ile birlikte içinde yazılımıyla birlikte gönderiyorlar. Duruma göre ilk kurulum içinde adam gönderiyorlar. Yazılım ise freebsd tabanlı hatta bazı özellikler bakımından pfsense müdahale edilerek yapılmış olabileceğinden de şüphelenmedim değil :) Ek olarak yıllık 4 bin tl de istiyorlar.
Pfsense ücretsiz olması nedeniyle kurulum ve uygulamayla ilgili bir takım riskler var tabiki ama olsun o riske girmeğe değer gözüküyor.
Siz ve sizin gibi bu işte tecrübeli arkadaşlardan ricam ise görüntülü örnekleri ve dökümanları yaygınlaştırmanız. Zira benim ilk işim ilerledikçe bunu yapmak olacak.